Momenteel staat er slechts een beperkt bord, vlak voor de start van de werfzone in de Ringlaan in Wenduine.
Volledig scherm
Momenteel staat er slechts een beperkt bord, vlak voor de start van de werfzone in de Ringlaan in Wenduine. © LBB

Handelaars Wenduine zijn werken rond ringlaan beu. “Na 18 maanden is ons geduld op”

De werken in de Ringlaan van Wenduine hebben letterlijk en figuurlijk al veel stof doen opwaaien. 18 maanden na de start van de werken is het eind nog niet in zicht en dat zijn de handelaars in de buurt echt wel grondig beu aan het worden. Unizo vraagt dan ook snel een oplossing.

0 reacties

 1. Smokkel van bijna 10 miljoen illegale sigaretten kan Poolse arbeiders tot 5 jaar cel en elk 25 miljoen euro boete opleveren: “Maar ik dacht dat ik wasreiniger vervoerde”
  PREMIUM
  Elverdinge/Brugge/Oostende/Ieper

  Smokkel van bijna 10 miljoen illegale sigaretten kan Poolse arbeiders tot 5 jaar cel en elk 25 miljoen euro boete opleveren: “Maar ik dacht dat ik wasreini­ger vervoerde”

  Een Poolse metser, redder en trucker. Allen kwamen ze vorig jaar naar België om een centje bij te verdienen. Volgens de FOD Financiën hielden de negen mannen en één vrouw zich bezig met de smokkel van bijna 10 miljoen illegale sigaretten in onder meer Elverdinge en Zeebrugge. Ze riskeren elk een monsterboete van 25 miljoen euro en celstraffen tot 5 jaar. “Wij zijn kleine garnalen die niet op de hoogte waren van de lading”, vroegen de Polen de vrijspraak.
 2. ‘t Is geen binnenspeeltuin en geen pretpark, dus De Sierk mag openen: “De reacties van de bezoekers zijn hartverwarmend”

  ‘t Is geen binnen­speel­tuin en geen pretpark, dus De Sierk mag openen: “De reacties van de bezoekers zijn hartverwar­mend”

  Net voor de paasvakantie kreeg Lore Ninclaus fantastisch nieuws: haar familiepark De Sierk in de Vosseslag bij De Haan mocht wel degelijk bezoekers verwelkomen. Daar maken veel gezinnen dankbaar gebruik van. “Een paar uur na de aankondiging van de opening had ik al 178 mails ontvangen. Na een lange winter maakt me dat echt gelukkig", glundert uitbaatster Lore.
 1. Met deze witte verf kan je bij warm weer flink wat uitsparen
  Play

  Met deze witte verf kan je bij warm weer flink wat uitsparen

 2. Bommenwerper uit Tweede Wereldoorlog doet 'bommeke' in zee
  Play

  Bommenwer­per uit Tweede Wereldoor­log doet 'bommeke' in zee