Inwoners van De Haan kunnen vanaf heden op het containerpark gevulde zandzakken kopen voor 1 euro
Volledig scherm
Inwoners van De Haan kunnen vanaf heden op het containerpark gevulde zandzakken kopen voor 1 euro © Benny Proot

Gemeente verkoopt zandzakken

De HaanInwoners van De Haan stelden de vraag of zij zandzakjes kunnen kopen bij de gemeente. Zo hebben ze hun “eigen zakjes” en hoeven ze bij wateroverlast niet te wachten op de zakjes die door de gemeentelijke diensten worden aangevoerd.

  1. MIJN STAD. Schrijfster Doris Klausing over ‘haar huis’ Oostende: “Hier snuif ik de zilte geur op, woelt de wind door mijn haren en focust mijn blik op oneindig”
    PREMIUM

    MIJN STAD. Schrijf­ster Doris Klausing over ‘haar huis’ Oostende: “Hier snuif ik de zilte geur op, woelt de wind door mijn haren en focust mijn blik op oneindig”

    Met drie romans gebaseerd op boeiende en typisch Oostendse verhalen is Doris Klausing een moderne bard die de geschiedenis van de stad niet enkel bewaart voor het nageslacht, maar ook tot leven wekt. Geboren en getogen in de Koningin der Badsteden zit het zilte zand ondertussen zowat in haar DNA vervlochten. Doris neemt ons mee langs de plekken in haar stad die mooie herinneringen, rust, maar ook frustratie of zelfs boosheid oproepen.
    Oostende