Het pas gehuwde koppel Hanna Feys en Nico Dejaegere verlaten het gemeentehuis van De Haan. Hier met de zussen Tina, Sabrina en Tessa Feys en de ouders van Hanna, Ivan en Carine.
Volledig scherm
Het pas gehuwde koppel Hanna Feys en Nico Dejaegere verlaten het gemeentehuis van De Haan. Hier met de zussen Tina, Sabrina en Tessa Feys en de ouders van Hanna, Ivan en Carine. © rv

Eerste ‘coronahuwelijk’ in De Haan: “We keken hier zó hard naar uit, van uitstellen was geen sprake”

Tussen alle coronamiserie door viel er ook mooi en positief nieuws te rapen in De Haan. Daar stapten Hanna Feys (27) en Nico Dejaegere (29) in het huwelijksbootje. Het was meteen ook de eerste huwelijksceremonie in de badplaats sinds de uitbraak van het coronavirus. “In verschillende opzichten was dit een speciale gebeurtenis”, glundert Hanna. 

 1. Je autoverzekering sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Je autoverze­ke­ring sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Een autoverzekering jarenlang bij dezelfde verzekeraar houden? Veel mensen doen het. Zelfs bij de aankoop van een nieuwe wagen stappen velen gewoontegetrouw naar hun eigen verzekeraar voor een nieuw voorstel. De strenge regeling om een contract over te dragen naar een andere verzekeraar schrikt af. Maar daar brengt een nieuw wetsvoorstel binnenkort misschien verandering in. Independer.be legt uit hoe je je autoverzekering kan overdragen en wat er in de toekomst zou kunnen veranderen.
 1. Alles voor de wetenschap! Nederland opent testcafé waar je nu al een pintje kan drinken
  Play

  Alles voor de wetenschap! Nederland opent testcafé waar je nu al een pintje kan drinken

 2. Herken jij het nummer dat Senne en Lokko achterstevoren spelen?
  Play
  Popquiz

  Herken jij het nummer dat Senne en Lokko achterste­vo­ren spelen?