BHT
Volledig scherm
© BHT

De Haan vreest overrompeling nu buren deuren sluiten: “Wij zijn niet de dweil van de Oostkust”

Burgemeester Wilfried Vandaele is not amused met de beslissingen van buurgemeenten Knokke-Heist en Blankenberge om dagtoeristen te weren. Hij vreest immers een overrompeling, terwijl de kustgemeente de voorbije dagen vaak als eerste geel kleurde op de kustbarometer.

 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Vrouw (62) moet niet naar gevangenis voor oplichting van verschillende mannen: "Ze beweerde getrouwd te zijn met één van de rijkste mannen van België”
  De Haan/Knokke

  Vrouw (62) moet niet naar gevangenis voor oplichting van verschil­len­de mannen: "Ze beweerde getrouwd te zijn met één van de rijkste mannen van België”

  Een 62-jarige vrouw uit De Haan heeft 15 maanden cel met uitstel gekregen voor de oplichting van verschillende mannen. De slachtoffers dachten dat hun geld zou geïnvesteerd worden in een vastgoedproject, maar kwamen van een kale reis terug. “De beklaagde had van in het begin duidelijk geen intentie om de bedragen ooit terug te betalen”, oordeelde de rechtbank.