Het gemeentehuis in De Haan is ook aan de buitenkant aan restauratie toe
Volledig scherm
Het gemeentehuis in De Haan is ook aan de buitenkant aan restauratie toe © Benny Proot

De Haan investeert in invalswegen en restauratie gemeentehuis

De Haan wil de komende jaren vooral investeren in de buitenkant van het gemeentehuis en zet enkele grote openbare werken op de planning. Daarnaast bekijkt de gemeente ook om plaats te maken op de begraafplaatsen van Vlissegem en Klemskerke.

3 reacties

 • Antoon Boons

  2 jaar geleden
  Overal waar NVA zit komen er problemen. En wat opvalt, alleen De Haan en rest van de gemeente telt niet meer mee. Vreemd dat een partij als Open hiermee kan samenwerken en regeren. Of was dit alleen voor de subsidie die ze kregen voor de gemeenteraadsverkiezingen. En natuurlijk de vooraf afgesproken schepen functies. Maar ze laten Wenduine wel vallen. NVA brengt armoede zowel landelijk als op gemeente niveau met zich mee. Hou mijn hard vast voor de rest van deze periode, maar je weet nooit ?
 • Christian Delgoffe

  2 jaar geleden
  N-VA bewijst overal dat ze niet kunnen regeren maar wel postjes pakken en cumuleren. Het wordt hoogtijd om daar paal en perk aan te stellen en ook om propere handen te hebben. dus 1 betaald mandaat voor iedereen en het voorbeeld moet van de politiek komen en niet omgekeerd !
 • HOTEL ASTEL NV

  2 jaar geleden
  Het stoort me mateloos steeds te verwijzen naar vorige legislatuur terwijl de helft van uw college uit deze overlopers bestaat . Een prioriteiten lijst opmaken moest al gedaan zijn , en waar is uw masterplan van tijdens de verkiezingen ? Nog eens lap en tapwerk aan het gemeentehuis , die handenvol geld kost en die nog steeds niet voldoet aan de moderne tijd , denk maar oa aan gehandicapten en verwarmingskosten . Eens compleet anders durven denken loont soms, verkoop het en bouw een nieuw .