Mentaal spelletje Van Gerwen.
Volledig scherm
Mentaal spelletje Van Gerwen. © VTM 2

KIJK. “Je moet ballen hebben. En die had Price niet”: sluwe Van Gerwen deelt met totaal onverwachte maar geniale worp mentale steek uit

Heerlijk moment op de Premier League darts gisteravond. Michael van Gerwen (34) noemde zichzelf achteraf een sluwe vos, en dat bleek bij een 1-2-stand in de finale tegen Gerwyn Price (38). Toen Price er niet voor koos om een 170 te finishen, gooide ‘MvG’ het dan maar doodleuk meteen erna. Niet om te finishen, wel om een mentaal tikje uit te delen. “Dit was even in your face.”

19 reacties

 • Kurt cabooter

  1 week geleden
  Mighty Mike is the best
 • Ricardo Paulssen

  1 week geleden
  Tops uitgooien is niet meteen een topworp. Het gaat er vooral om dat dit bij Price in zijn koppie komt, dat heeft niet altijd direct invloed op één worp maar zeker wel op de hele wedstrijd
 • Stephan Ekelmans

  1 week geleden
  Is in de gewone omgang net als Price een topkerel. Steeds op de foto als je dat vraagt kan van sommige andere niet gezegd worden. Gewoon een fenomeen deze 2.
 • Wouter Van de Walle

  1 week geleden
  Dit zorgt er totaal niet voor dat hij wint want Pryce gooide meteen daarna een topworp. Van Gerwen wint omdat hij in het algemeen gewoon beter was, niet door dit moment.
 • Piet Janssen

  1 week geleden
  Veel respect voor MvG. In het hol van de leeuw en dn zo koel blijven. Wat een Kampioen en wat maakt het uit of hij sympathiek is of niet.