KIJK. “Die pijl lijkt er gewoon niet in”: optische illusie brengt ook onze dartscommentatoren in de war

Opvallend moment gisteravond, op de openingsavond van de Premier League. Tijdens zijn (verloren) duel met latere winnaar Chris Dobey pakte Peter Wright uit met een knappe 121-finish. Alleen leek het alsof de Schot daarbij niet in, maar net naast de T13 had gegooid.

7 reacties

 • Stefan Bocken

  2 maanden geleden
  Ja op tv kijk je meestal recht op de pijl langs achter. De caller staat opzij langs de pijl op 1,5 meter die ziet dat gewoon beter natuurlijk..
 • Ronny ceunen

  2 maanden geleden
  Heel andere Dimi gezien gisteren, top ! Maar het allerbeste vond ik dan toch nog het feit dat die kinderachtige dansbewegingen achterwege gebleven zijn, super zo !!!
 • franky verbeke

  2 maanden geleden
  Goed gespeelt Dimi , maar tegen vangerwen is niet tegen te toen.
 • Eddy Beernaert

  2 maanden geleden
  Wat is het leuk om Dimi bezig te zien! Hoort zeker thuis in de Premier League! De saaiheid en soms stuursheid van sommigen wordt erdoor 'verdreven'! :-)
 • Dirk Sabbe

  2 maanden geleden
  Dimi,goed begonnen doe zo verder.
 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  6

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 2. Topdarters die uit de boot vallen voor Premier League kwaad: “Trap in mijn kl*ten” en “Dit is toch niet uit te leggen?” - Dimitri Van den Bergh in “shock”
  56

  Topdarters die uit de boot vallen voor Premier League kwaad: “Trap in mijn kl*ten” en “Dit is toch niet uit te leggen?” - Dimitri Van den Bergh in “shock”

  Dimitri Van den Bergh (28) kreeg van de PDC een wildcard in de bus voor de Premier League, een prestigieus dartsevent met acht topspelers. Voor ‘Dancing Dimi’ is zijn selectie “een grote verrassing”. “Na mijn vroege exit op de Masters dacht ik dat ik geen kans meer maakte.” Tot ontzetting van de spelers die uit de boot vallen.