Zonta Cycling Team gaat stevig fietsen.
Volledig scherm
Zonta Cycling Team gaat stevig fietsen. © RV

Zonta-dames fietsen tot 450 kilometer voor Kom Op Tegen Kanker

Brugge/Damme/ZuienkerkeHet Zonta Cycling Team, een enthousiast team vol dames van de serviceclub Zonta, gaat de uitdaging aan om 450 kilometer te fietsen. De kick-off is in domein Polderwind in Zuienkerke op dinsdag 28 september.

  1. REPORTAGE. Topchefs van morgen volgen drie jaar les in legendarisch driesterrenrestaurant: “Deze hogeschoolopleiding helpt ons bij onze droom”
    PREMIUM
    Brugge

    REPORTAGE. Topchefs van morgen volgen drie jaar les in legenda­risch driester­ren­res­tau­rant: “Deze hogeschool­op­lei­ding helpt ons bij onze droom”

    30 jaar lang vormde het statige gebouw van De Karmeliet in de Langestraat in Brugge het decor voor een van de beste restaurants die ons land ooit gekend heeft. Tegenwoordig vervolmaken zo'n 30 topchefs van de toekomst er een bachelor in de Culinary Arts, de eerste hogeschoolopleiding voor koks en restaurantondernemers. “Zelfs jongeren uit Dubai, Roemenië en de Malediven hebben zich ingeschreven”, zegt docent Peter De Coster. Kijkt u even mee achter de schermen in De Karmeliet, waar u misschien ooit tóch nog eens de voeten onder tafel kan schuiven.