Eén van de wagens kwam door de klap in de gracht terecht.
Volledig scherm
Eén van de wagens kwam door de klap in de gracht terecht. © Jan Van Maele

Twee bestuurders gewond bij botsing langs Koolkerkesteenweg

DammeLangs de Koolkerkesteenweg in Damme zijn zondagvoormiddag twee gewonden gevallen bij een frontale botsing.

 1. Dieven stelen wagen van gezin met vier kinderen: “In de herfstvakantie zouden we net naar de Efteling gaan”
  PREMIUM
  Sint-Michiels

  Dieven stelen wagen van gezin met vier kinderen: “In de herfstva­kan­tie zouden we net naar de Efteling gaan”

  Het gezin van Wim Ghyoot (34) en Lore Tanghe (33) uit Sint-Michiels zit met de handen in het haar. Maandagnacht gingen dieven ervandoor met hun gezinswagen: een Renault Espace Initiale Paris. “Het was het enige middel om ons snel te verplaatsen met de vier kinderen”, vertelt het koppel aangedaan. De Brugse politie is een onderzoek gestart, al zit de wagen wellicht al in Nederland.
 2. Bruggelingen Gilles (24) en Joren (21) rijden straks 2.500 kilometer door de Sahara-woestijn met wagen op zonne-energie: “Unieke en onvergetelijke ervaring”
  Brugge

  Bruggelin­gen Gilles (24) en Joren (21) rijden straks 2.500 kilometer door de Sahara-woes­tijn met wagen op zon­ne-ener­gie: “Unieke en onvergete­lij­ke ervaring”

  Gilles De Baets (24) en Joren Dumoulin (21) uit Brugge nemen volgende week deel aan de Solar Challenge Morocco, een wedstrijd voor wagens aangedreven door zonne-energie. Samen met 18 andere ingenieursstudenten maken ze deel uit van het Agoria Solar Team, het studententeam van de KU Leuven. Tijdens de Solar Challenge Morocco zal het Belgische team op vijf dagen tijd 2.500 kilometer afleggen doorheen de Marokkaanse Sahara.