Ongeval Gentse Steenweg Sijsele
Volledig scherm
Ongeval Gentse Steenweg Sijsele © Jan Van Maele

Paard breekt uit en crasht tegen bestelwagen: dier overleden aan verwondingen

DammeEen loslopend paard heeft maandagavond een zwaar ongeval veroorzaakt langs de Gentse Steenweg in Sijsele. Het beest liep de baan op, waarna een aankomende bestuurder een aanrijding niet meer kon vermijden. De klap was enorm. 

 1. ASSISEN LIVE. Wil verdediging nieuw psychiatrisch onderzoek bekomen? Zitting voorlopig geschorst
  Moere/Varsenare/Sint-Amandsberg

  ASSISEN LIVE. Wil verdedi­ging nieuw psychia­trisch onderzoek bekomen? Zitting voorlopig geschorst

  Bijna 5 jaar na de feiten verschijnt Alexander Dean (29) uit Varsenare voor het hof van assisen in Brugge voor viervoudige moord. De bodybuilder bracht op 25 juli 2017 z’n ex-liefje Maïlys Descamps (18) en haar grootouders Gery Cappon (68) en Marie-José Vanleene (64) om het leven in Moere. De nacht voordien had hij ook al fotograaf Jeroen Verstraete (39) doodgestoken in Sint-Amandsberg. Maandag komen vooral vrienden en familie van Gery en Marie-José getuigen. Volg alle ontwikkelingen in onze liveblog hieronder.
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  2

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 2. Deze bruggen in landelijke Moerkerke worden sneller vervangen op vraag van ... NAVO: “Zijn bottleneck bij vervoeren militair materiaal”
  PREMIUM
  Damme/Zeebrugge

  Deze bruggen in landelijke Moerkerke worden sneller vervangen op vraag van ... NAVO: “Zijn bottleneck bij vervoeren militair materiaal”

  De nieuwe bruggen over het Leopold- en Schipdonkkanaal in Moerkerke, in functie van de omvorming van de N49 tot autosnelweg A11, komen er een jaar vroeger dan verwacht. De reden is opvallend te noemen. Het dossier komt in een stroomversnelling op vraag van de NAVO. De spanningen in Oekraïne en Rusland hebben daar veel mee te maken en zijn dus te voelen tot in het landelijke Damme.