OCMW dankbaar voor Sinterklaasactie KWB Sijsele
Volledig scherm
OCMW dankbaar voor Sinterklaasactie KWB Sijsele © rv

OCMW dankbaar voor sinterklaasactie KWB Sijsele

DammeDe vereniging KWB Sijsele deed een oproep via scholen en sociale media voor het inzamelen van speelgoed naar aanleiding van de komst van Sinterklaas. Het ingezamelde materiaal wordt herverdeeld onder kwetsbare gezinnen. Voor de verdeling doet KWB Sijsele een beroep op CAW Noord-West-Vlaanderen en OCMW Damme. Het Damse OCMW is de vereniging erg dankbaar.

  1. Brugges grootste cultuurtempel mag vanaf vrijdag weer 900 mensen in concertzaal ontvangen: “We gaan onze 20ste verjaardag in stijl vieren”
    PREMIUM
    Brugge

    Brugges grootste cultuurtem­pel mag vanaf vrijdag weer 900 mensen in concert­zaal ontvangen: “We gaan onze 20ste verjaardag in stijl vieren”

    Aan de vooravond van de 20ste verjaardag van het Brugse Concertgebouw - het opende op 20 februari 2002 - mag Brugges grootste cultuurhuis eindelijk weer plannen maken. De versoepelingen voor de cultuursector, waaronder de nieuwe coronabarometer, zorgen voor ademruimte. “We weten nu écht waar we aan toe zijn de komende maanden”, glimlacht directeur Katrien Van Eeckhoutte. “Ons feestprogramma hebben we de voorbije maanden al tig keer aangepast.”