De Champs-Elysées in Parijs. "Veel plaatsen in drukke steden zijn niet bereikbaar met de wagen. Onze vouwfiets kan helpen", zegt Bjorn. 
Volledig scherm
De Champs-Elysées in Parijs. "Veel plaatsen in drukke steden zijn niet bereikbaar met de wagen. Onze vouwfiets kan helpen", zegt Bjorn.  © Photo News

Met Damse vouwfiets op Champs-Elysées

DAMMEDe elektrische vouwfiets van de Damse familie Branders krijgt tot eind januari een ereplaats langs de Champs-Elysées in Parijs. Het Franse automerk Renault verkoopt momenteel exclusief de vouwfiets van het Damse Bizobike in haar showroom. "De combinatie auto en elektrische vouwfiets is de toekomst, vindt ook Renault", zegt Bjorn Branders.

 1. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
  Jobat.be

  Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

  De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.