Het ongeval gebeurde aan de woning van Joachim Coens langs de Bruggesteenweg in Sijsele bij Damme.
Volledig scherm
Het ongeval gebeurde aan de woning van Joachim Coens langs de Bruggesteenweg in Sijsele bij Damme. © Jan Van Maele/Belga

Joachim Coens betrokken bij ongeval met bromfietsster: “Ik hoop dat alles goed komt met haar”

Damme/BruggeDams burgemeester en CD&V-voorzitter Joachim Coens is dinsdagmiddag betrokken geraakt bij een verkeersongeval. Aan de oprit van zijn woning reed een bromfietser tegen de wagen van Coens. Het 19-jarig meisje werd afgevoerd naar het ziekenhuis. “Ik hoop dat alles goed komt met haar. Dat is het belangrijkste”, zegt Coens. 

  1. Protest tegen komst van 63 huizen in waterziek gebied neemt toe na beelden van overstromingen: “Dit kan je gewoon niet maken”
    Assebroek

    Protest tegen komst van 63 huizen in waterziek gebied neemt toe na beelden van overstro­min­gen: “Dit kan je gewoon niet maken”

    Tientallen buurtbewoners van het groene gebied tussen de Mispelaar een de Michel Van Hammestraat, vlak naast het natuurgebied Assebroekse Meersen, zijn nog maar eens in actie geschoten om het geplande bouwproject daar tegen te houden. De overstromingen in het zuiden en oosten van het land bewijzen volgens hen dat het project er niet mag komen. “Dit is een waterziek gebied, de gevolgen laten zich raden”, klinkt het.