Wouter Spillebeen
Volledig scherm
© Wouter Spillebeen

Enkele weken verkeershinder door werken in Moerkerke

DammeOp verscheidene plaatsen in Moerkerke zal er in de periode van 9 tot en met 31 augustus gewerkt worden. Zowel de Vissersstraat, Middelburgsesteenweg, Brieversweg als Weststraat staan op de planning.

  1. Kookworkshops, autodelen, geveltuinieren en de Low Impact Man sieren affiche van allereerste klimaatfestival KLIMAX in Brugge: “Laat ons tonen wat er allemaal mogelijk is”
    Brugge

    Kookwork­shops, autodelen, geveltui­nie­ren en de Low Impact Man sieren affiche van allereer­ste klimaatfes­ti­val KLIMAX in Brugge: “Laat ons tonen wat er allemaal mogelijk is”

    Van 1 tot en met 15 oktober kan je in Brugge nog een ‘festival’ gaan bezoeken. Het allereerste klimaatfestival KLIMAX vindt dan plaats op verschillende locaties in de stad. U raadt het al: de focus ligt dan volledig op klimaatthema’s zoals autodelen, circulaire economie of samenhuizen. “Dit festival moet ons nog meer bewustmaken. We moeten blijven hameren op maatregelen zodat volgende generaties ook van deze planeet kunnen genieten", zegt Paul Meersman van Grootouders voor het Klimaat.