Volledig scherm
© Foto M.Mariën

Bewoners blij met vernieuwde Wetstraat

 1. Zelfstandig thuisverpleegster berooft bejaarde vrouw terwijl die bloedend op de grond ligt: “Het laagste wat je als mens kan doen”
  PREMIUM
  Knokke/Brugge

  Zelfstan­dig thuisver­pleeg­ster berooft bejaarde vrouw terwijl die bloedend op de grond ligt: “Het laagste wat je als mens kan doen”

  Ze zijn er normaal om bejaarde mensen te helpen, maar een zelfstandig thuisverpleegster uit Knokke vatte haar job vorig jaar enigszins anders op. Terwijl een 84-jarige vrouw na een val bloedend op de grond lag in haar serviceflat, vond W.D. (54) er niets beters op dan haar te bestelen. “De buit was op de koop toe nog eens een cadeau van haar overleden echtgenoot”, aldus de advocaat van het slachtoffer.
 2. IN BEELD. Voorlopig laatste warme en zonnige lentedag lokt Bruggelingen massaal naar buiten
  Brugge

  IN BEELD. Voorlopig laatste warme en zonnige lentedag lokt Bruggelin­gen massaal naar buiten

  De voorlopig laatste warme en zonnige lentedag lokt massaal veel Bruggelingen naar buiten. Het is opvallend drukker op pleinen en in parken. Mensen genieten van een ijsje op een bankje of trekken met de kinderen naar een speelplein. Ook langs de Vesten wordt gewandeld. Onze fotograaf mocht zich alvast even uitleven. Het is voorlopig de laatste warme en zonnige dag. De komende dagen gaat het kwik weer naar beneden en zal het ‘s nachts ook weer vriezen.
 1. Iedereen is gek op dit überschattig ottertje. En je ziet meteen waarom!
  Play

  Iedereen is gek op dit überschat­tig ottertje. En je ziet meteen waarom!

 2. Tate en Philip konden geen kinderen krijgen. Toen adopteerden ze een embryo
  Play

  Tate en Philip konden geen kinderen krijgen. Toen adopteer­den ze een embryo