De moeder zit nog steeds opgesloten in de gevangenis van Brugge.
Volledig scherm
PREMIUM
De moeder zit nog steeds opgesloten in de gevangenis van Brugge. © Benny Proot

3 maanden oude baby valt met hoofdje op de grond tijdens ruzie tussen ouders, waarop moeder (37) z'n vader neersteekt: “Ik dacht dat m’n kind dood was”

Damme“Het is spijtig dat hij niet overleden is”, verklaarde V.G. (37) uit Damme dit voorjaar aan de politie. De vrouw had kort voordien haar vriend neergestoken. De steekpartij was het bruusk einde van een ruzie tussen het ouderpaar om hun verslavingsproblemen. Het ging er zo hevig aan toe, dat hun 3 maanden oude zoontje tijdens de discussie met z’n hoofdje op de grond terechtkwam. Het jongetje en zijn vader overleefden het incident gelukkig, zo bleek maandag in de Brugse rechtbank.

 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?
 2. Nederlanders riskeren tot acht jaar cel voor diefstal van Range Rovers: “Bende hield zich bezig met internationale autozwendel”
  Knokke/Antwerpen

  Nederlan­ders riskeren tot acht jaar cel voor diefstal van Range Rovers: “Bende hield zich bezig met internatio­na­le autozwen­del”

  Vier Nederlanders riskeren in de Brugse rechtbank tot acht jaar cel voor de diefstal van acht Range Rovers in het Antwerpse. Twee diefstallen in Knokke mislukten dan weer. Volgens het Openbaar Ministerie hielden de mannen zich bezig met internationale autozwendel. “Slechts drie wagens konden teruggevonden worden”, stelde de procureur.