Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Marc Coma stopt als sportief directeur Dakar

DakarSportief directeur van de Dakar-Rally Marc Coma heeft besloten om "zijn functies binnen 's werelds grootste woestijnrally neer te leggen om zich volledig op persoonlijke projecten te kunnen storten". Dat maakte de organisator van de rally, Amaury Sport Organisation (ASO), vandaag bekend.

0 reacties

 1. Je autoverzekering sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Je autoverze­ke­ring sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Een autoverzekering jarenlang bij dezelfde verzekeraar houden? Veel mensen doen het. Zelfs bij de aankoop van een nieuwe wagen stappen velen gewoontegetrouw naar hun eigen verzekeraar voor een nieuw voorstel. De strenge regeling om een contract over te dragen naar een andere verzekeraar schrikt af. Maar daar brengt een nieuw wetsvoorstel binnenkort misschien verandering in. Independer.be legt uit hoe je je autoverzekering kan overdragen en wat er in de toekomst zou kunnen veranderen.
 2. Mooi verhaal: Stephane Henrard trekt met navigator die kanker overwon naar Dakar-rally
  Rally

  Mooi verhaal: Stephane Henrard trekt met navigator die kanker overwon naar Dakar-ral­ly

  Voor het eerst in vier jaar staat Stéphane Henrard nog eens aan de start van de Dakar-rally. Behalve het sportieve verhaal is er een menselijk aspect dat Henrard opnieuw naar de woestijn lokt. Zijn navigator Gatien Du Bois is hersteld van kanker. Tijdens de Dakar wordt een film gemaakt die aantoont dat er nog heel wat uitdagingen en mogelijkheden bestaan voor mensen die kanker overwonnen hebben.
 1. Gefrustreerde Dimitrov gooit racket kapot tegen Nadal
  Play

  Gefrus­treer­de Dimitrov gooit racket kapot tegen Nadal

 2. Courtois kroont zich tot held van de avond tegen Liverpool
  Play

  Courtois kroont zich tot held van de avond tegen Liverpool