Bitcoinmiljonair Marc De Mesel toont via sociale media beelden hoe hij geniet van het leven.
Volledig scherm
Bitcoinmiljonair Marc De Mesel toont via sociale media beelden hoe hij geniet van het leven. © Twitter @MarcDeMesel

Vlaamse cryptomiljonair die geld uitdeelt aan Afrikaanse vriendinnen is spoorloos

Marc De Mesel, een Vlaamse cryptomiljonair die in Kenia verdacht wordt van witwassen, is volgens de Keniaanse autoriteiten spoorloos. De man kwam in het vizier van het gerecht omdat hij aan verschillende vriendinnen giften deed van om en bij de 800.000 euro. Er zouden aanwijzingen zijn dat hij deel uitmaakt van een internationale misdaadorganisatie. Op sociale media laat Marc De Mesel wel nog van zich horen. Hij zegt dat hij grote verliezen heeft moeten slikken.

18 reacties

 • Bart Verwegen

  1 jaar geleden
  Vriendinnetjes die er minderjarig uitzien, en dan betaald worden voor hun 'diensten'. Dat klinkt niet erg koosjer.
 • annie deschepper

  1 jaar geleden
  @Pierre De Bie. Inderdaad en het internet zouden zo ook beter stilleggen!
 • willy staes

  1 jaar geleden
  Als Buffet er nooit wil in beleggen , zegt dat niet genoeg wat betreft risico's .dit virtueel-muntje betekend .
 • Patrick Vandeputte

  1 jaar geleden
  Al van bij de start weet je toch dat dit 1 grote zeepbel verhaal is.
 • Luciano van As

  1 jaar geleden
  Dat moet je nu juist daar niet gaan doen , de grote man uithangen en met veel geld strooien!
 1. JONGEREN EN CRYPTO. “Op een jaar was mijn inleg van 100 euro ontploft tot liefst 3.000 euro. Dat bleek te mooi om waar te zijn”
  PREMIUM

  JONGEREN EN CRYPTO. “Op een jaar was mijn inleg van 100 euro ontploft tot liefst 3.000 euro. Dat bleek te mooi om waar te zijn”

  Jong en investeren in crypto? Student en bezige bij Matthieu Caeymaex (27) vindt tussen al zijn activiteiten door ook tijd om zich in de cryptowereld te verdiepen. Toch is een gewaarschuwd man er twee waard, vindt Matthieu, die zelf al heel wat tegenslagen met zijn crypto-investeringen heeft gekend. Hij geeft dan ook advies om op een voorzichtige manier te beleggen in crypto. “Eén tweet van een populaire cryptobelegger à la Elon Musk en een munt staat er in een mum van tijd weer helemaal anders voor.”
 2. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 1. Regelgeving rond cryptomunten in aantocht: verandert dat iets aan de handel in Bitcoin en co?
  PREMIUM

  Regelge­ving rond cryptomun­ten in aantocht: verandert dat iets aan de handel in Bitcoin en co?

  De Amerikaanse president Joe Biden heeft zijn Executive Order aangekondigd om een regelgevend kader rond cryptomunten te creëren, en ook Europa werkt hieraan. Wat zal dat betekenen voor de toekomst van de cryptomarkt en de waarde van Bitcoin en altcoins? Crypto-expert Gwen Busseniers schept klaarheid. “Regeringen zullen exchanges vragen om inkijk te geven in de activiteiten van hun klanten.”