Crypto in 1-2-3: wat is de bitcoin-pizzadag?

5 reacties

 • Pedro Skeeter

  11 maanden geleden
  Herman jongen toch, je begrijpt het niet en dus heb je er schrik van en ga je dan alles onder de noemer fraude brengen. Je veroordeelt zonder ook nog maar te weten waarover u praat, ze noemen Bitcoin niets voor niets "smart money"
 • stijn Dewacht

  12 maanden geleden
  Ik heb in de zomer met de piek alles verkocht, gedaan met werken, Nog steeds dankbaar dat mijn zoon me dit aangeleerd heeft in 2014, en nog trotser dat hij op zijn 20 er een pak beter voorstaat/stond als mij
 • Rody Franks

  12 maanden geleden
  En als toppunt heb je dan verder nog de NFT's, waarvan de N alles zegt, en toch zijn er sukkels die daar ook hun geld aan vergooien.
 • Luc Helsen

  12 maanden geleden
  Crypto zou geen succes hebben gehad als de domme politiek maar eens niet zoveel controle willen hebben over ons zuurverdiende centen.
 • Herman De Doncker

  12 maanden geleden
  Crypto is modern piramidespel zoals vroeger. Vroeger vloog je daarom den bak in. Vroeger dat nog met echt geld , en nu is het met lucht, of nog minder, niks. Pure fraude, maar mensen willen bedrogen worden zeker, als het maar digitaal en modern is. Pure fraude.
 1. Nieuwe CEO van ingestorte cryptobeurs FTX: “Nooit eerder in m’n carrière heb ik zo'n compleet falen gezien”
  7

  Nieuwe CEO van ingestorte crypto­beurs FTX: “Nooit eerder in m’n carrière heb ik zo'n compleet falen gezien”

  De gefaalde cryptobeurs FTX en alle gerelateerde bedrijven hebben sinds de aanvraag tot faillissement een nieuwe CEO en die laat zich in zijn eerste rapport voor de rechtbank erg kritisch uit voor de vorige CEO en oprichter Sam Bankman-Fried en de rest van het FTX-bestuur. “Nooit eerder in m’n carrière heb ik zo’n compleet falen gezien van bedrijfsbestuur”, schrijft John J. Ray III.
 2. Hoe zal bitcoin reageren op de renteverhogingen van deze week? “Als er ruimte blijft voor hoop, kan de markt verder stijgen”
  PREMIUM

  Hoe zal bitcoin reageren op de renteverho­gin­gen van deze week? “Als er ruimte blijft voor hoop, kan de markt verder stijgen”

  De koers van de voornaamste cryptomunt bitcoin steeg in januari met 40 procent. Of die stijging de komende dagen en weken zal aanhouden, hangt ook grotendeels af van de renteverhogingen die de centrale banken vandaag en morgen zullen aankondigen. Welke invloed hebben de beslissingen van de Amerikaanse en Europese centrale bank op de bitcoin? En wat mogen we de komende uren en dagen verwachten? Expert Gwen Busseniers van de Cryptoschool blikt vooruit.