epa
Volledig scherm
PREMIUM
© epa

Zo voorkom je dat je plots honderden euro’s moet bijbetalen voor je huurauto

Een auto huren op vakantie is populair, maar je let best goed op voor addertjes onder het gras. Zo kun je in Spanje al voor 5 euro per dag een auto huren bij Goldcar. Een Britse consumentenorganisatie ontving zoveel klachten van klanten die achteraf honderden euro’s moesten bijbetalen dat ze de expliciete raad geeft nooit bij Goldcar te huren. Hoe voorkom je dat je wordt opgelicht? 

7 reacties

 • VERBRUGGE CAROLINE

  2 jaar geleden
  Heb ook een auto vehuurd bij goldcar, ze vroegen 1100 euro borg, en waren kwaad toen ik geen verzekering wilde, maar had al een verzekering genomen via internet toen ik de auto boekte, er was niets aan toen ik hem terug bracht, alles was in orde, toen we 2 dagen thuis waren kreeg ik een mail dat er 2 beschadegingen aan waren met foto, s met die auto waar ze het stof hadden af geveegd hij was nogtans heel proper toen in hem inleverde, dus400 euro afgetrokken van mujn borg
 • Patsy Heirbaut

  2 jaar geleden
  Autoreisen op Tenerife, nog nooit problemen gehad.
 • Joop De Hoop

  2 jaar geleden
  Via EasyTerra kreeg ik een wagen van het malafide bedrijf Gold Car toegekend. Bij afhaling van de wagen was mijn Mastercard plots een debet- en geen kredietkaart waardoor ik de duurste verzekering aangesmeerd kreeg. Easy Terrra kon mij telefonisch enkel bevestigen dat mijn Masterkaart wel degelijk een kredietkaart is. Verder hebben ze me niet geholpen. Voortaan boek ik mijn huurwagen rechtstreeks en niet via een "gespecialiseerd" bedrijf.
 • erik vercammen

  2 jaar geleden
  Albert moet je eens proberen in Canada of America! Succes! Trouwens al vaak naar Canada geweest (familie daar) en telkens auto gehuurd en nooit problemen gehad of extra kosten!
 • Renaat Van Sande

  2 jaar geleden
  Ik huurde enkele maanden geleden een splinternieuwe midden-klas wagen Hyundai 5-deurs bij Record Cars voor € 1,39 per dag, hetzij € 13,90 voor 10 dagen. Alles 100% OK en geen enkel probleem achteraf. Geen enkele druk om extra verzekering te nemen...! Ook reeds een 15-tal cars bij Goldcar gehuurd zonder enig probleem !
 1. Kan Eddy Planckaert in één slag nagel in blok hout kloppen?
  Play
  De Omgekeerde Wereld

  Kan Eddy Planckaert in één slag nagel in blok hout kloppen?

 2. Brandbaar snoep op een taart vol vuurwerk? Slécht idee!
  Play

  Brandbaar snoep op een taart vol vuurwerk? Slécht idee!

Geld