Shutterstock
Volledig scherm
© Shutterstock

Zo vindt u de goedkoopste aardgasleverancier

EnergieDe aardgasprijzen bevinden zich al een tijdje op een laag peil. Dat is uiteraard goed nieuws, maar hoe kiest u nu de goedkoopste leverancier die ook het best bij u past?

8 reacties

 • Kurt Decloedt

  1 jaar geleden
  Eerst een korting geven om die de jaren erna terug te vorderen met duurdere tarieven... Tja truken van de foor!
 • DANNY WITTEVRONGEL

  1 jaar geleden
  Als je echt wil besparen … de verwarming een graadje lager zetten enz.
 • HUGO COOLSAET

  1 jaar geleden
  Allemaal geprobeerd, Essent, Lampiris, ... inderdaad ze zijn de goedkoopste op dat ogenblik. Systematisch worden de tarieven echter aangepast en staat dit in kleine lettertjes onderaan de factuur waar een doorsnee burger niets van begrijpt . Tot je na enkele jaren vaststelt dat je met de duurste tarieven gefactureerd wordt. In feite zouden de leveranciers verplicht moeten zijn om bij tariefwijziging dit opvallend in grote letters op hun factuur te vermelden.
 • Ellen Bourdinon

  1 jaar geleden
  @Dirk Van Loo, ongeveer hetzelfde aan het meemaken met Eneco, beloofde korting van ongeveer 265 euro niet in rekening gebracht bij de afrekening. Nu beweert Eneco dat we op een ander contract hebben ingetekend dan dit wat Mijn.energie.be ons voorstelde. Echte maffiapraktijken!
 • Marc breugelmans

  1 jaar geleden
  Wie is er de dupe van al die cijfers?Juist de mensen die niet al te slim zijn worden langst alle kanten in zak gezet.
 1. Eigenaars lekkende stookolietanks kunnen binnenkort terecht bij bodemsaneringsfonds
  11

  Eigenaars lekkende stookolie­tanks kunnen binnenkort terecht bij bodemsane­rings­fonds

  Minister van Energie Tinne Van der Straeten (Groen) heeft een akkoord bereikt met de stookoliesector over de oprichting van het bodemsaneringsfonds Promaz. Belgen met een lekkende stookolietank zullen via dat fonds een aanvraag kunnen doen voor een terugbetaling voor de sanering van vervuilde grond. "Dat is ook een uitstekende zaak voor de natuur", zegt Van der Straeten. Ook Vlaams minister van Energie Zuhal Demir (N-VA) is tevreden.
 1. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"

 2. Oudste radiopresentator ter wereld (96) stopt na 72 jaar
  Play

  Oudste radiopre­sen­ta­tor ter wereld (96) stopt na 72 jaar

Geld