AP
Volledig scherm
© AP

Zo krijgt u de goedkoopste autolening

SparenWie een nieuwe auto cash wil betalen, moet al over een goedgevulde spaarrekening beschikken. Wil je niet alles in één keer ophoesten? Dan kan je zoals de meeste mensen een autolening aangaan. De tarieven zijn gunstig, maar er zijn ook andere factoren die het totaalbedrag kunnen drukken.

9 reacties

 • Charel De Kromhe

  5 jaar geleden
  Lenen voor een auto?
 • Alfons Thijs

  5 jaar geleden
  Adriaan, als er foutjes in het systeem zitten moet je er gebruik van maken. Ge moet het de politiekers ook niet te makkelijk maken hé?
 • Adriaan Schellekens

  5 jaar geleden
  Alfons Thijs stoeft graag .en ik vermoed dat hij zijn belastingen niet correct betaald .
 • Alfons Thijs

  5 jaar geleden
  Tja Kenny ge hebt zelf voor uw job gekozen he.
 • Sven Kerstens

  5 jaar geleden
  Sparen of gewoon de auto kopen die je echt nodig hebt en niet eentje die twee keer groter of sjieker is lijkt mij gewoon het beste. Maar in de tijd dat veel mensen zelfs voor smartphones of reizen al een lening pakken lijkt dat moeilijk. Stel je voor dat de buurman een grotere zou hebben!
 1. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.
 2. Meer dan 1.000 ongevallen met een e-step vorig jaar: deze verzekeringen dekken je in
  Spaargids.be

  Meer dan 1.000 ongevallen met een e-step vorig jaar: deze verzekerin­gen dekken je in

  De e-step is haast niet meer uit het stadsbeeld weg te denken. Hoewel de wendbare tweewielers bijdragen tot de mobiliteit, brengen ze ook bepaalde risico’s met zich mee. Vorig jaar werden er meer dan 1.000 ongevallen met een e-step geregistreerd. Verkeersinstituut Vias denkt dat het reële aantal zelfs hoger ligt. Spaargids.be zoekt uit welke verzekeringen je bij een ongeval met een elektrische step kan aanspreken.