Volledig scherm
© AP

Zo krijgt u de goedkoopste autolening

SparenWie een nieuwe auto cash wil betalen, moet al over een goedgevulde spaarrekening beschikken. Wil je niet alles in één keer ophoesten? Dan kan je zoals de meeste mensen een autolening aangaan. De tarieven zijn gunstig, maar er zijn ook andere factoren die het totaalbedrag kunnen drukken.

9 reacties

 • Wannes Van De Velde

  3 jaar geleden
  Lenen voor een auto?
 • Alfons Thijs

  3 jaar geleden
  Adriaan, als er foutjes in het systeem zitten moet je er gebruik van maken. Ge moet het de politiekers ook niet te makkelijk maken hé?
 • Adriaan Schellekens

  3 jaar geleden
  Alfons Thijs stoeft graag .en ik vermoed dat hij zijn belastingen niet correct betaald .
 • Alfons Thijs

  3 jaar geleden
  Tja Kenny ge hebt zelf voor uw job gekozen he.
 • Sven Kerstens

  3 jaar geleden
  Sparen of gewoon de auto kopen die je echt nodig hebt en niet eentje die twee keer groter of sjieker is lijkt mij gewoon het beste. Maar in de tijd dat veel mensen zelfs voor smartphones of reizen al een lening pakken lijkt dat moeilijk. Stel je voor dat de buurman een grotere zou hebben!
 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Skiërs dalen succesvol beruchte Yosemite-berg volledig af
  Play

  Skiërs dalen succesvol beruchte Yosemite-berg volledig af

 2. Deze hond snuffelt naar coronabesmettingen op de luchthaven
  Play

  Deze hond snuffelt naar coronabe­smet­tin­gen op de luchthaven

Geld