Shutterstock
Volledig scherm
© Shutterstock

Zo betaalt u minder voor uw gasverbruik

EnergieHet gasverbruik piekt bij de meeste gezinnen in de winter. Het is dus nu de aangewezen periode om uw gasrekening te verlagen. Dat kan met behulp van deze eenvoudige tips!

16 reacties

 • Hans Oomen

  9 maanden geleden
  Dus alleen maar meer geld uitgeven ? Reken eens uit wat dit allemaal kost ... hoelang kan je voor dat geld stoken ? Sluit de kerncentrales en geef zelf eerst het voorbeeld wij geloven er niet meer in !
 • Roland Louis

  9 maanden geleden
  Koken, douchen, verwarmen, dat allemaal voor 38€ per maand! Behalve een vermindering van de heffingen kan geen enkel investering of tip mijn gasfactuur nog veel verder laten dalen.
 • dirk clemeur

  9 maanden geleden
  Hoe minder we verbruiken hoe meer we betalen, de staat moet immers even veel heffingen en taksen kunnen innen. Moesten deze wegvallen valt de gasprijs op de helft terug. Hier zijn we in Europa één van de duurste voor gas, elektriciteit en water.
 • lucien Noreilde

  1 jaar geleden
  kan iemand vertellen hoe groot de begroting is voor migratie ? hier bij ons wordt met geen er geen woord over gesproken , in Nederland wil men geen Europese belasting verhoging er is reeds genoeg te betalen zegt Rutte als of Nederland geen goed voorbeeld is ?
 • DIRK SPRANGERS

  1 jaar geleden
  Voor de gas zelf betaal ik niet veel....

Geld