Het interieur van de caravan.
Volledig scherm
Het interieur van de caravan. © Bring A Trailer

Zeventig jaar oude caravan brengt recordbedrag op

Een luxueuze caravan uit de jaren 50 heeft op veilingsite Bring A Trailer 630.000 dollar (zo'n 534.200 euro) opgebracht. De caravan ziet er van buiten uit als een treinwagon, maar is van binnen ingericht als een klassieke penthouse.

 1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.
 1. STERREN VAN DE CAMPING. Debbie Maertens (37) en Erwin Dewilde (54) leven het hele jaar door op ‘De Moor’: “Van dag tot dag en zien dat je kan óverleven”
  PREMIUM
  Tremelo

  STERREN VAN DE CAMPING. Debbie Maertens (37) en Erwin Dewilde (54) leven het hele jaar door op ‘De Moor’: “Van dag tot dag en zien dat je kan óverleven”

  Camping ‘De Moor’ in Tremelo kent sinds twee jaar een nieuwe uitbater. Met 16 hectare telt het terrein heel wat vakantieverblijven, of beter gezegd, stacaravans met tuin. Maar dat geldt niet voor Debbie Maertens (37) en Erwin Dewilde (54). Zij brengen niet alleen hun vakanties door op het terrein, zij wonen hier. En daar zijn ze heel gelukkig mee. “Ik vind dat de maatschappij dat moet toelaten, dat mensen op een camping wonen. Dat is een vrije keuze”, vertelt Debbie. Erwin neemt ons mee voor een kijkje op het terrein.

Geld