Parfum Zeeman Lucht
Volledig scherm
PREMIUM
Parfum Zeeman Lucht © Zeeman

Zeeman lanceert parfum voor 4,99 euro: “Dure parfums zijn puur marketing”. Maar is dat ook echt zo?

Na de designersneakers van 12,99 euro en de trouwjurk voor 29,99 euro, flikt Zeeman het weer. De textielsuper lanceert Lucht., een eau de parfum met een prijskaartje van 4,99 euro. Want, zo pretenderen ze, zonder uniek flacon en dure actrice in de reclamefilm is dat de werkelijke prijs voor een lekkere geur. Maar is dat ook zo? “Er is een groot verschil tussen het consumptieproduct parfum en het luxeproduct parfum.”

  1. Welke cola smaakt het lekkerst? Wij testen 11 soorten: “Voor de helft van de prijs heb je al een waardige vervanger voor Coca-Cola”
    PREMIUM

    Welke cola smaakt het lekkerst? Wij testen 11 soorten: “Voor de helft van de prijs heb je al een waardige vervanger voor Co­ca-Co­la”

    Elke week onderwerpen we dagdagelijkse producten aan een test. Deze week op het menu? Cola! De Belg is een cola-liefhebber pur sang. Zo kiezen maar liefst 6 op de 10 resoluut voor het zwarte goud, als ze frisdrank drinken. Maar welke cola smaakt nu het lekkerst? Overtreft Coca-Cola de supermarktcola’s? Bartender Bart Mertens, geschoold aan de gerenommeerde European Bartender School in Londen, proefde 11 verschillende cola’s en ging op zoek naar het recept van de perfecte cola. “Sommige smaken even kruidig als Coca-Cola, andere zijn puur water.”

Geld