Chic jurkje nodig en liever niet te veel geld kwijt? Vanaf volgende maand zitten in Zalando-pakjes ook tweedehandsspullen - of liever: 'pre-owned'.
Volledig scherm
PREMIUM
Chic jurkje nodig en liever niet te veel geld kwijt? Vanaf volgende maand zitten in Zalando-pakjes ook tweedehandsspullen - of liever: 'pre-owned'. © BELGA

Zalando verkoopt nu ook tweedehands (maar je mag het niet zo noemen): België wordt derde land met ‘pre-ownedcollectie’

Zalando start met een pre-ownedcollectie. Met wát? Met de aan- en verkoop van tweedehandskleding. Het woord zal voor veel Belgen wennen zijn, maar 'pre-owned' kleren zelf zijn dat niet, meent de webshop. "We starten net in België, omdat we zoveel vragen krijgen rond gedragen spullen. Bij ons ben je zeker: het zijn merkkleren, zonder vlekken of gaten. En nee, ondergoed mag niet."

0 reacties

 1. Kransje van 20 dikbetaalde juryleden beslist over Trumps eventuele comeback op Facebook
  14

  Kransje van 20 dikbetaal­de juryleden beslist over Trumps eventuele comeback op Facebook

  Ze zijn met 20 en komen uit 18 landen, verdeeld over alle continenten. Ze kloppen weken van amper vijftien uur en krijgen daar, volgens de New York Times, van Mark Zuckerberg zeker 100.000 dollar (82.000 euro) per jaar voor. De Facebook-baas heeft er dus iets voor over om de mensen te doen geloven in de onpartijdigheid van zijn bedrijf als het gaat over het bannen van bepaalde figuren van de sociaalnetwerksite. Zoals het beroemdste geval: Donald Trump. Of de voormalige president al dan niet mag terugkeren op het platform, daar beslissen de onafhankelijke Facebook-rechters over.
 2. Zonnepaneelbezitters kunnen vanaf juli overtollige zonne-energie verkopen aan Decathlon
  179

  Zonnepa­neel­be­zit­ters kunnen vanaf juli overtolli­ge zon­ne-ener­gie verkopen aan Decathlon

  Particulieren met zonnepanelen kunnen vanaf 1 juli hun overtollige zonnestroom aan sportketen Decathlon leveren. Decathlon koopt die energie aan 4,5 eurocent per kilowattuur, ongeveer vijf keer minder dan het nettarief. Dat project werd maandagvoormiddag uit de doeken gedaan tijdens een persmoment in de Decathlon-winkel van Evere in aanwezigheid van federaal minister voor Energie Tinne Van der Straeten (Groen).
 3. Nieuwe tariefregeling voor energie: het effect op uw factuur onder de loep
  Energie

  Nieuwe tariefrege­ling voor energie: het effect op uw factuur onder de loep

  Het Grondwettelijk Hof heeft de regeling rond de terugdraaiende teller voor eigenaars van zonnepanelen vernietigd. Dat laat prosumenten (consumenten die zelf een deel van hun energie opwekken) niet onberoerd. Ze zien hun energiefactuur grondig door elkaar geschud en vrezen een pak meer te betalen. Maar klopt die vrees wel? Mijnenergie.be probeert met een aantal simulaties duidelijkheid te scheppen in wat het concreet allemaal betekent voor uw portemonnee.
 1. Kleuterjuf blijft lesgeven tijdens chemotherapie: "De kinderen geven mij kracht"
  Play

  Kleuterjuf blijft lesgeven tijdens chemothera­pie: "De kinderen geven mij kracht"

 2. Deze mannen zitten letterlijk met hun hoofd in de wolken
  Play

  Deze mannen zitten letterlijk met hun hoofd in de wolken

Geld