freepik
Volledig scherm
© freepik

Woonleningen op 20 jaar vast onder 1%: het is zover

SparenVoor het eerst dook een bank in ons land voor een woonlening met een vaste rente op 20 jaar onder de 1%. Dit blijkt uit data gedeeld door de gebruikers van Spaargids.be.  

11 reacties

 • Tim Peeters

  2 jaar geleden
  Inderdaad guy ,vele mensen gaan hard wakkerschrikken.
 • Pieter Verhulst

  2 jaar geleden
  Niet liegen. Net simulatie gedaan als klant bij de voorgestelde bank. 1,44 op 20 jaar. Als je verzekeringen enzo bij neemt nog 1,14 .
 • marc van buggenhout

  2 jaar geleden
  Mijnheer Johan Van Geyte, als u dit publiceert wil u dan ook eens nadenken over die 80 % mensen die zowat de volle pot moeten lenen, die geen hoog inkomen hebben, die op geen toegevingen moeten rekenen, die nauwelijks de notariskosten hebben, die geen hulp hebben van ouders en nog een paar andere zaken. U gooit dat gewoon in het openbaar terwijl de situatie van een rente van minder dan 1 % maar voorbehouden is aan een zeer zeer selekt publiek. Denk na wat u publiceert aub !
 • etienne vijverman

  2 jaar geleden
  en de spaarder betaald het gelach !!!!!!!!!!!!!!!
 • Lieven Roels

  2 jaar geleden
  Dimitri ; mensen kijken er niet naar, want wat is JKP. velen kennen zelfs die term niet
 1. "Dossier rond Arco is een van grootste misleidingen uit Belgische geschiedenis"

  "Dossier rond Arco is een van grootste misleidin­gen uit Belgische geschiede­nis"

  Het dossier rond Arco is een van de grootste misleidingen uit de Belgische geschiedenis. Dat pleitte Stijn De Meulenaer op de eerste zittingsdag voor de eisende partij Deminor. “Zo’n 800.000 mensen hebben schade geleden, of ongeveer één Belg op vijftien”, aldus de advocaat van het kantoor Everest. Slechts een tiental gedupeerde coöperanten kwam fysiek opdagen. Het proces vindt plaats in de NAVO-gebouwen in Evere, net omdat er veel meer volk verwacht werd.

Geld