Volledig scherm
© Shutterstock

Wat dekt uw verzekeraar in het kader van de coronacrisis?

SparenDekt uw hospitalisatieverzekering een opname omwille van een coronabesmetting? Bent u als telewerker verzekerd tegen arbeidsongevallen? Wat met de annulatie van een evenement? De telefoon van verzekeraars staat al enkele weken roodgloeiend omwille van vragen rond de coronacrisis. Weinig polissen verwijzen expliciet naar dekkingen als gevolg van een pandemie als COVID-19, waardoor consumenten vaak in het ongewisse blijven. Verzekeringskoepel Assuralia bundelde op verzoek van Spaargids.be de antwoorden op enkele veelgestelde vragen.

 1. ACV vertrouwt Nederlandse kandidaat-overnemer e5 mode niet: “Geen zin om het verhaal van Mega World nog eens dunnetjes over te doen”

  ACV vertrouwt Nederland­se kandidaat-overnemer e5 mode niet: “Geen zin om het verhaal van Mega World nog eens dunnetjes over te doen”

  Vijf kandidaat-overnemers hebben zich gemeld voor modewinkelketen e5 mode, die tot eind januari bescherming tegen schuldeisers heeft. Een van die kandidaat-overnemers is de omstreden Nederlander Lex H., die een verleden van faillissementen met zich meedraagt en nu alles uit de kast zou halen om e5 mode in handen te krijgen. Dat is vernomen bij vakbond ACV Puls. “We hebben nochtans absoluut geen zin om het verhaal van Mega World nog eens dunnetjes over te doen”, zegt vakbondsman Sven De Scheemaeker (ACV Puls).
 1. Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama
  Play

  Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama

 2. Een 300 jaar oude eik verplaatsen door een stad? Dat doe je zo
  Play

  Een 300 jaar oude eik verplaat­sen door een stad? Dat doe je zo

Geld