Volledig scherm
PREMIUM
© rv

Wat bieden de feestfoodboxen van HelloFresh, Foodbag, Ekomenu en 15Gram? “Van op-en-top Belgisch tot diner in 30 minuten”

Zie jij het ook niet goed zitten om zelf in de potten te roeren tijdens de komende feestdagen? Je bent niet alleen: volgens een recente enquête van marktonderzoeker iVox overweegt iets minder dan de helft van de Belgen een online bestelling of thuislevering, terwijl de andere helft toch zelf wil koken. Foodboxleveranciers hebben alvast de ideale tussenoplossing: speciale maaltijdboxen met kerstmenu’s. Maar wat bieden ze allemaal aan? En wat zijn de plus- en minpunten van elke box? Onze foodredacteur neemt er vier onder de loep.

2 reacties

 • Wendy Vanderhallen

  1 maand geleden
  Ik heb eens gekeken wat me een Box van hellofresh kost voor vijf personen ... en mijn mening is : dan kan ik net zo goed op restaurant met vijf personen in een gezin.. dan kon ik goedkoper uit ook
 • Hugo VAN HAEVRE

  1 maand geleden
  De eenzamen worden weeral vergeten wanneer gaan ze eens beseffen dat in Antwerpen meer dan de helft van de inwoners bestaat uit 1 persoon
 1. Sterrenchef Marcelo Ballardin proeft kant-en-klare hamburgers uit de supermarkt: “Is dit rundvlees? Het ziet geelgroen en smaakt naar niks”
  PREMIUM

  Sterren­chef Marcelo Ballardin proeft kant-en-kla­re hamburgers uit de supermarkt: “Is dit rundvlees? Het ziet geelgroen en smaakt naar niks”

  Elke week onderwerpen we dagdagelijkse producten aan een test. Deze week: Marcelo Ballardin, de sterrenchef van Oak in Gent en ook te zien in ‘Mijn Keuken, Mijn Restaurant’ op VTM, proefde voor ons kant-en-klare rundsburgers (mét sesambroodje en saus) uit de supermarkt. “Een hamburger is een topproduct als hij vers en zelfbereid is. Je moet vlees proeven.” En daar wringt volgens hem vaak het schoentje.
 1. Vertederend: panda's dollen in de sneeuw
  Play

  Vertede­rend: panda's dollen in de sneeuw

 2. Leslie (27) overlijdt aan corona twee weken na bevalling, vader blijft met verdriet en baby achter
  Play

  Leslie (27) overlijdt aan corona twee weken na bevalling, vader blijft met verdriet en baby achter

Geld