PREMIUM
Wat bieden de feestfoodboxen van HelloFresh, Foodbag, Ekomenu en 15Gram? “Van op-en-top Belgisch tot diner in 30 minuten”
Zie jij het ook niet goed zitten om zelf in de potten te roeren tijdens de komende feestdagen? Je bent niet alleen: volgens een recente enquête van marktonderzoeker iVox overweegt iets minder dan de helft van de Belgen een online bestelling of thuislevering, terwijl de andere helft toch zelf wil koken. Foodboxleveranciers hebben alvast de ideale tussenoplossing: speciale maaltijdboxen met kerstmenu’s. Maar wat bieden ze allemaal aan? En wat zijn de plus- en minpunten van elke box? Onze foodredacteur neemt er vier onder de loep.
Delen per e-mail
HELLOFRESH: Uitzonderlijk zonder lidmaatschap
Wat? Een Kerstbox of een Gourmetbox
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Sparen Starten met beleggen: zo vindt u goede beleggingsfondsen
Steeds meer beleggers stoppen een deel van hun spaarcenten in beleggingsfondsen. Maar wat als u (nog) niets van de beurs kent? Hoe vindt u de weg naar het juiste beleggingsfonds? Spaargids.be legt uit hoe u veilig kan starten. -
Sparen 7 gemakkelijke tips om meer te sparen in 2021
Het nieuwe jaar komt eraan en dat betekent dat we massaal goede voornemens maken. Naast sporten en gezonder eten behoort ook sparen tot de klassiekers. Maar niet iedereen vindt het even gemakkelijk om maandelijks een vast bedrag op een spaarrekening te zetten. Spaargids.be ging op zoek naar tips die u helpen om vol te houden. -
MR wil solden verlengen tot 15 februari
MR-parlementsleden Denis Ducarme, Florence Reuter en Marie-Christine Marghem hebben een wetsvoorstel ingediend om de solden met twee weken te verlengen, tot 15 februari. Mode Unie is voorstander, al was een verplaatsing van de winterkoopjes volgens de federatie nog beter geweest. -
-
PREMIUM
Sterrenchef Marcelo Ballardin proeft kant-en-klare hamburgers uit de supermarkt: “Is dit rundvlees? Het ziet geelgroen en smaakt naar niks”
Elke week onderwerpen we dagdagelijkse producten aan een test. Deze week: Marcelo Ballardin, de sterrenchef van Oak in Gent en ook te zien in ‘Mijn Keuken, Mijn Restaurant’ op VTM, proefde voor ons kant-en-klare rundsburgers (mét sesambroodje en saus) uit de supermarkt. “Een hamburger is een topproduct als hij vers en zelfbereid is. Je moet vlees proeven.” En daar wringt volgens hem vaak het schoentje. -
Multimedia Is het nog de moeite om te investeren in een fototoestel?
Omdat de camera’s in onze smartphones steeds beter worden, lijkt het dom om nog in een fototoestel te investeren. Onze techredacteur zocht naar de belangrijkste verschillen tussen de twee. -
PREMIUM
Afhaalmenu's voor eindejaarsperiode bij tal van zaken nu al uitverkocht
Het loopt nu al storm op afhaalmenu's voor kerst en oudejaar. Tal van restaurants - van sterrenzaak tot brasserie - zijn al uitverkocht. "We maken nu eten voor drie keer zoveel gasten als we normaal in ons restaurant kunnen plaatsen", zegt chef-kok Stefaan De Proft (36). -
Livios Een terrasoverkapping kiezen? Deze checklist helpt je op weg
Corona houdt ons al maanden aan huis gekluisterd, en het ziet er niet naar uit dat daar snel verandering in komt. Overweeg je een terrasoverkapping om in alle comfort tijd buiten door te brengen? Weet dan dat er een overvloed aan keuzemogelijkheden en combinaties bestaat. Bouwsite Livios overloopt de zeven belangrijkste vragen die je moet stellen als je bepaalde systemen vergelijkt.
2 reacties
Wendy Vanderhallen
Hugo VAN HAEVRE