Rawpixel
Volledig scherm
© Rawpixel

Waarom u eigenlijk elke maand moet beleggen

SparenWie meer rendement zoekt voor zijn spaarcenten, belandt al snel op de beurs. Toch is het geen goed idee om meteen een groot bedrag in één keer te beleggen. Verstandiger is om maandelijks een klein(er) bedrag te investeren.

24 reacties

 • Michel Gilson

  3 jaar geleden
  Een goede raad, stop met te beleggen vanaf 60 jaar, blijf niet oppotten maar gebruik de laatste jaren van uw leven om te genieten van uw spaargeld.
 • Sabine verdonck

  3 jaar geleden
  Ze vergeet haar eigen leden die twijfelen aan haar gezever en denken dat ze haar ziel verkoopt voor de titel en het geld.
 • jose ceraia

  3 jaar geleden
  wij moeten helemaal niets !
 • leo Mariën

  3 jaar geleden
  @Karel Tichmann, goud & zilver zijn nochtans onontbeerlijk in een goed gespreide portefeuille. Aandelen worden momenteel kunstmatig hoog gehouden door helikoptergeld over de menigte uit te strooien. De schulden van de landen lopen gigantisch op. Landen kunnen niet oneindig geld blijven printen en obligaties opkopen. Banken kreunen nu reeds onder de negatieve rente. De EU wil ook nog eens gigantische budgetten voor het klimaat vrijmaken!! Ik wens u heel veel succes.
 • Iwan xxxxx

  4 jaar geleden
  instapkosten, beheerskosten, uitstapkosten moet al veel stijgen om enkel de kosten te betalen is bijgevolg maar één winnaar DE BANK