Volledig scherm
© Shutterstock

Waarom u best jaarlijks van energieleverancier verandert

EnergieVolgens de Vlaamse energieregulator VREG stapten tijdens de eerste negen maanden van 2019 maar liefst 545.828 gezinnen over naar een andere elektriciteitsleverancier. De opmerkelijke prijsverschillen bij energieleveranciers dragen in grote mate bij tot de verhuisgolf. Toch zijn er nog steeds te veel twijfelaars die in veel te dure energiecontracten blijven hangen.  

16 reacties

 • cindy borremans

  1 jaar geleden
  Alle jaren ne rompslomp waar ge weken me bezig zijt en die korting is nooit Just
 • Marnick L'Eau

  1 jaar geleden
  Pure bezigheidstherapie en inhoudelijk een leeg vat. Alle kortingen die gegeven worden voor redenen behalve logistieke, zijn grondeloos en puur brood en spelen om ons allemaal aan het lijntje te houden. Het geld dat ze verliezen met die kortingen zouden ze beter gewoon verspreid aftrekken van iedereen z'n factuur. Zij hebben duidelijk dat geld niet nodig, wij wel, en zo is het voor iedereen gelijk en eenvoudig. Promo's zijn smoesjes die gulzigheid de rest van het jaar maskeren.
 • Marc Pauwels

  1 jaar geleden
  Helaas hebt ge bij wijziging steeds een afrekening aan uw been die wat hoger ingeschat wordt door degene waar je vertrekt, waardoor het niet altijd voordeliger is.
 • Pierre Jacobs

  1 jaar geleden
  Na een paar keer veranderen weet ge niet meer wie wat levert.
 • Emiel Van Sighem

  1 jaar geleden
  meer dan de helft van de factuur is btw en taxen allemaal omdat de regering die steunen en bij ons het geld dubbel en dik komen terug halen.vroeger ging het ook zonder die verdomde hoge belastingen terug daar heen zakkevullers
 1. Kleuterjuf blijft lesgeven tijdens chemotherapie: "De kinderen geven mij kracht"
  Play

  Kleuterjuf blijft lesgeven tijdens chemothera­pie: "De kinderen geven mij kracht"

 2. Deze mannen zitten letterlijk met hun hoofd in de wolken
  Play

  Deze mannen zitten letterlijk met hun hoofd in de wolken

Geld