BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Waals gewest moet 76.000 zonnepaneeleigenaars niet vergoeden

Zowat 19.000 eigenaars van zonnepanelen hebben voor de rechtbank van Luik bot gevangen in hun proces tegen het Waals gewest in verband met de afschaffing van groenestroomcertificaten. Het Waals gewest moet geen schadevergoeding betalen.

2 reacties

 • Danny Govaerts

  1 week geleden
  Zulke uitspraken om de klein man de burger te treffen. Terwijl aan nieuw aangelegde zonnepanelen velden en windmolens nog wel Certificaten worden uitgereikt. Waar is hier de rechtvaardigheid. Gaat het enkel om vriendjes industriële te Voordelen.
 • victor vandesande

  2 weken geleden
  Niet meer of minder dan contractbreuk.
 1. PROMOJAGERS SUPERTIP. Kruidvat geeft wasmiddel weg voor prikje en je kan nog combineren met bonnen: “1 euro betaald in plaats van 37,90 euro"
  10

  PROMOJA­GERS SUPERTIP. Kruidvat geeft wasmiddel weg voor prikje en je kan nog combineren met bonnen: “1 euro betaald in plaats van 37,90 euro"

  Wie wasmiddel nodig heeft, rept zich volgens Promojagers België best naar winkelketen Kruidvat. Voor vier verpakkingen Dreft, Ariel en Lenor betaal je momenteel maar 10 euro en je krijgt er nog een gratis plooibak bovenop. “Je kan de actie zelfs combineren met kortingsbonnen van Zin in Meer. Daardoor betaalden onze leden maar een fractie meer van de totale prijs”, aldus Gunther Devisch, die er deze week zijn supertip van maakt voor de lezers van HLN.
 2. PROMOJAGERS SUPERTIP. Hier kan je nu Nutella kopen aan bodemprijs
  11

  PROMOJA­GERS SUPERTIP. Hier kan je nu Nutella kopen aan bodemprijs

  Wie ‘s morgens de dag niet kan beginnen zonder een boterham met een dikke laag Nutella, krijgt deze week een gouden tip van de leden van Promojagers België. Zij hebben gespot dat twee supermarktketens de prijzen van de smeerpasta stevig omlaag hebben gehaald. “Het is het ideale moment om een voorraadje in te slaan”, aldus beheerder Gunther Devisch, die er deze week zijn supertip van maakt voor de lezers van HLN.
 1. Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije
  Play

  Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije

 2. Legendarische Ferrari F40 gaat volledig in vlammen op
  Play

  Legendari­sche Ferrari F40 gaat volledig in vlammen op

Geld