PHOTO_NEWS
Volledig scherm
© PHOTO_NEWS

Vlamingen installeren nog snel zonnepanelen voor afbouw van steun

 1. Weekendavond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streamingland

  Weekend­avond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streaming­land

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste nieuwe films en series voor het weekend. Wat staat er deze week op onze menu? Een iconische hereniging van wereldberoemde superhelden op Streamz, een psychologische thriller met tweevoudig Golden Globe-winnares Amy Adams op Netflix en het onvertelde verhaal van de Indonesische Onafhankelijkheidsoorlog op Prime Video. Laat dat regenweer maar komen, wij kruipen alvast voor ons scherm.
 2. De nieuwe generatie beleggers: jong, geïnformeerd en tuk op rendement

  De nieuwe generatie beleggers: jong, geïnfor­meerd en tuk op rendement

  Almaar meer jongeren en studenten begeven zich op de beurs. Ze bedanken voor de lage rente van een spaarboekje en jagen een hoger rendement na op de aandelenmarkt. Die beleggingsavonturen pakken velen onder hen uiterst nauwgezet aan. Ze volgen de financiële berichtgeving en zoeken op YouTube en in chatgroepen naar gouden tips. Echte beursfanaten, zoals Brecht Van de Vyvere (20), treden zelfs toe tot een beleggingsclub. Hij vertelt aan Spaargids.be hoe hij beleggen aanpakt.
 1. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"

 2. Oudste radiopresentator ter wereld (96) stopt na 72 jaar
  Play

  Oudste radiopre­sen­ta­tor ter wereld (96) stopt na 72 jaar

Geld