Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Vernietigend rapport: klanten buizen bpost

Het is pover gesteld met de klanttevredenheid bij bpost. Zes op de tien Vlamingen hebben vorig jaar problemen ondervonden bij de ontvangst of verzending van brieven. Ook de pakjesdienst scoort op zowat alle vlakken slechter dan de concurrentie. Dat blijkt uit een onderzoek van Test Aankoop.

514 reacties

 • Mario Adams

  2 jaar geleden
  Had dit op mijn vorig adres ook regelmatig. Huisnummer van de buren was hetzelfde als het mijne, maar met een 'a' toegevoegd. Blijkbaar kunnen sommige postbodes het onderscheid niet maken tussen 24 en 24a... Persoonlijk wil ik zo weinig mogelijk en liefst geen post. Ik wil alles digitaal. En ik begrijp niet dat bedrijven zoals Delhaize, Carrefour, enz... nog gepersonaliseerde papieren folders sturen...
 • Geert De Winne

  2 jaar geleden
  Statutair benoemd velen wat kan hen dat schelen !
 • Jan Peirs

  2 jaar geleden
  Iets besteld in de USA. Pakje op een dag of 2 in Brussel aangekomen. Daar heeft de Post dan een volle maand nodig om dit door de douane te krijgen. Nochtans alle papieren tijdig bezorgd. Als je informeert, krijg je een standaard antwoord dat ze uw mailtje beloven te beantwoorden binnen de 10 werkdagen (= 2 weken). Is dat om te lachen ? Als je het met DHL of UPS laat komen, duurt de inklaring maar een dag of zo.
 • Joris Peeters

  2 jaar geleden
  Vandaag voor de zoveelste keer : post voor mijn onderbuur gevonden in mijn brievenbus. Namen staan nochthans duidelijk op de brievenbus. Kunnen die mannen niet lezen of wat?
 • Evelyne JACQUES

  2 jaar geleden
  Reeds een paar keren vroeg ik om mijn pakje te bezorgen in de pakjesautomaat in mijn buurt, daar werd geen gevolg aan gegeven, ik kreeg dan een mail waarin stond dat ik het pakje in een postkantoor moest afhalen. Nota bene een postkantoor dat erg ver afgelegen was! Verder krijg ik regelmatig brieven in de bus die niet voor mij bestemd zijn, wél voor iemand anders in een andere straat maar met hetzelfde huisnummer als ik. Dit gebeurt reeds jaren. Wat een amateuristisch gedoe!

Geld