Volledig scherm
© Getty Images/iStockphoto

Vastgoed kopen in 2021: komt de marktcorrectie er dan toch eindelijk aan?

SparenAls u de afgelopen jaren een huis of appartement kocht (of dat wou doen), dan weet u dat de vastgoedprijzen al een tijdje in stijgende lijn zitten. De coronacrisis heeft daar ook niets aan veranderd: in 2020 betaalde u gemiddeld 5,7% meer voor een woning en 6,8% meer voor een appartement dan in 2019. Spaargids.be zocht uit of die opwaartse curve ook in 2021 een realiteit blijft.

 1. Fitnessbranche eist duidelijkheid: “Kan niet dat enkel sectoren die naar rechtbank stappen, mogen denken aan heropening”
  12

  Fit­nessbran­che eist duidelijk­heid: “Kan niet dat enkel sectoren die naar rechtbank stappen, mogen denken aan heropening”

  De fitnesssector eist meer duidelijkheid over wanneer de sector opnieuw de deuren mag openen. Dat meldt branchefederatie Fitness.be in een persbericht. Volgens de sectororganisatie liggen de protocollen voor een veilige heropening al klaar, maar werden die niet eens besproken op het meest recente overlegcomité. Dit terwijl contactberoepen wel opnieuw de deuren mogen openen. “Blijkbaar gelden er verschillende regels voor verschillende sectoren”, klinkt het.
 2. En u vond 202 miljoen euro al veel? Dit zijn de hoogste loterijbedragen die in Amerika uitgekeerd werden
  5

  En u vond 202 miljoen euro al veel? Dit zijn de hoogste loterijbe­dra­gen die in Amerika uitgekeerd werden

  Vanavond is er met EuroMillions 202 miljoen euro te winnen. Prima kans om schandalig rijk te worden, maar in het buitenland deden loterijen er vaak nog een flinke schep bovenop. De grootste jackpot viel in januari 2016 via Powerball. Drie winnaars mochten toen een fortuin van 1,586 miljard dollar (1,307 miljard euro) onder elkaar verdelen. Twee jaar later mocht een geluksvogel uit South Carolina de fabelachtige inzet van 1,535 miljard dollar (1,265 miljard euro) helemaal voor zichzelf houden.
 1. Het is dé hype van het moment maar wat doe je eigenlijk op de app Clubhouse? En hoe krijg je toegang?
  Play
  Uitgelegd

  Het is dé hype van het moment maar wat doe je eigenlijk op de app Clubhouse? En hoe krijg je toegang?

 2. Naakte man slaat op de vlucht voor politie
  Play

  Naakte man slaat op de vlucht voor politie

Geld