photo_news
Volledig scherm
© photo_news

Treintickets en -abonnementen worden duurder

De raad van bestuur van de NMBS heeft de tarieven goedgekeurd die van toepassing zullen zijn vanaf 1 februari 2020. De prijzen van onder meer de standaard- en weekendbiljetten stijgen, terwijl die van de vrijetijdsproducten voor jongeren dezelfde blijven.

26 reacties

 • Frans Sels

  2 jaar geleden
  JA zeg , dat is een beetje geven en nemen hé m.a.w. abonnementen duurder en service minder .
 • Stefan Leys

  2 jaar geleden
  Het is een feit: de koopkracht is sterk gedaald. Alle prijzen stijgen ongeremd, maar de lonen blijven hangen. Tax-shift was een maat voor niets, want heeft de staat al meer dan gerecupereerd met hogere belastingen op alles en nog wat, afschaffing woonbonus en andere premies. Niet dat ik voorstander ben van al die premies of ooit van geprofiteerd heb. Betalen voor andermans profijt, ja dat wel.
 • peter maas

  2 jaar geleden
  Ja vooruit waarom ni!
 • Nico Vanden Buys

  2 jaar geleden
  Neem het openbaar vervoer zeggen onze ministers. Steek het openbaar vervoer. Ga mij een dikke wagen kopen , dat is veel goedkoper dan het openbaar vervoer en kost mij veel minder en ga waar ik wil.
 • Karel Vanormelingen

  2 jaar geleden
  De gratis treinkaart voor POLTICI en asielzoekers iemand moet de rekening betalen
 1. Herfstweer op komst: voorspelt dit ook een hogere energiefactuur?
  Energie

  Herfstweer op komst: voorspelt dit ook een hogere energiefac­tuur?

  De herfst staat voor de deur, hoewel daar aan het begin van de maand helemaal niets van te merken was. De huidige temperaturen zitten minstens zo goed als tijdens de zomer, maar toch zal het niet lang duren voor het echte jassenweer zich opnieuw aankondigt. Zal dit automatisch ook zijn stempel drukken op je energierekening? Mijnenergie.be pluist het uit en verklapt hoe je extra stroomkosten tijdens de koude seizoenen kan vermijden.
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.

Geld