Distributiecentrum van Zalando in Duitsland, archiefbeeld ter illustratie.
Volledig scherm
Distributiecentrum van Zalando in Duitsland, archiefbeeld ter illustratie. © Photo News

Tot 7.500 bestellingen per minuut: Zalando breekt record tijdens Cyber Week

Webwinkel Zalando trok nog nooit eerder zoveel klanten tijdens ‘Cyber Week’ als dit jaar. Door de coronacrisis wordt er veel meer online gewinkeld en daar profiteert de Duitse webwinkel van. Het modebedrijf had meer dan 1 miljoen nieuwe klanten tijdens het kortingenfestival en verbreekt daarmee het record van vorig jaar.

2 reacties

 • Patrick Kelchtermans

  2 maanden geleden
  Ik ben even gestopt met kopen want mijn laatste 2 pakjes zitten al sinds medio november vast bij de post. Niet dat ik alles instant nu meteen asap moet hebben, maar 3 weken zonder vooruitzichten op levering vind ik toch redelijk gortig worden. Gaan shoppen in de fysieke winkels doe ik nu ook liever niet. Dus het zal een heeeeeel goedkope eindejaarsperiode worden. Misschien eten we wel gewoon worst met wortelpuree en een glaasje kraantjeswater om het extra memorabel te maken.
 • johny vanderlinden

  2 maanden geleden
  50% terug gestuurd, is toch maar 50% verkocht, en het teruggestuurde opnieuw verkocht als nieuw natuurlijk, en zo blijven we bezig.
 1. Zalando verkoopt nu ook tweedehands (maar je mag het niet zo noemen): België wordt derde land met ‘pre-ownedcollectie’
  PREMIUM

  Zalando verkoopt nu ook tweede­hands (maar je mag het niet zo noemen): België wordt derde land met ‘pre-ownedcol­lec­tie’

  Zalando start met een pre-ownedcollectie. Met wát? Met de aan- en verkoop van tweedehandskleding. Het woord zal voor veel Belgen wennen zijn, maar 'pre-owned' kleren zelf zijn dat niet, meent de webshop. "We starten net in België, omdat we zoveel vragen krijgen rond gedragen spullen. Bij ons ben je zeker: het zijn merkkleren, zonder vlekken of gaten. En nee, ondergoed mag niet."
 1. Scheer mee met wingsuits over meest beruchte skipiste ter wereld
  Play
  skiën

  Scheer mee met wingsuits over meest beruchte skipiste ter wereld

 2. Politie maakt einde aan achtervolging met dit gewaagde maar efficiënte manoeuvre
  Play

  Politie maakt einde aan achtervol­ging met dit gewaagde maar efficiënte manoeuvre

Geld