Volledig scherm
© VTM NIEUWS

Tommelein bekijkt intrekking erkenning isolatiefirma na waarschuwing ombudsman: "Mensen lopen zo hun premie van honderden euro's mis"

Een opvallende waarschuwing van de Vlaamse ombudsman: wie zijn woning isoleert, moet uitkijken voor het bedrijf 'Vlaanderen Isoleert'. De ombudsman heeft al 270 klachten over dat bedrijf, waardoor mensen hun isolatiepremie mislopen. Vlaams minister van Energie Bart Tommelein bekijkt met het Vlaams Energieagentschap of de erkenning van isolatiebedrijf Vlaanderen Isoleert kan worden ingetrokken, bevestigt zijn woordvoerster.

86 reacties

 • dirk de smet

  3 jaar geleden
  precies of het zinj anders geen oplichters,eerst de mensen warm maken voor van alles en nog wat en dan de stekker er uit wie is de dupe ,deze die hun raad hebben gevolgd ,idem elektrisch rijden de fiets moet nu ook al een plaat hebben,verzekering,en rijbewijs ,zal ook zo zijn dra het wagen park elektrische autos omhoog gaat,belasten en nog eens belasten,door hogere elektriciteit kosten
 • hugo van de velde

  3 jaar geleden
  Natuurlijk moet die erkenning dadelijk ingetrokken worden. Anders is de regering dus medeplichtig aan oplichting en moeten ze voor het gerecht komen ALLEMAAL
 • okivier nerinckx

  3 jaar geleden
  Inderdaad @Gert de Schaepmeester...Isopearls ....een RAMP. Ik stel me vragen of dat wel allemaal kan. Het boren vd gaten duurde langer dan het vullen vd spouw en ben zeker dat het niet volledig gebeurde. Ik vroeg om een controle, sindsdien niets meer...waar kan ik terecht voor klacht? mail adres ombudsman?
 • Marc Baeyens

  3 jaar geleden
  Mijd u vcan firma's die massaal adverteren en ge/mis-bruik maken van de jongste trends.
 • Albert Hendrix

  3 jaar geleden
  Die firma zorgt ervoor dat er niet teveel belastinggeld verspild word
 1. Zanger Udo over tunnel die naar zijn tante Annie Cordy vernoemd werd: "Erg geëmotioneerd"
  Play

  Zanger Udo over tunnel die naar zijn tante Annie Cordy vernoemd werd: "Erg geëmotio­neerd"

 2. Candice en Marijn leven zich uit in een offroad buggy: "Ik vind het wel tof als een man een beetje pit heeft"
  Play
  Blind Getrouwd

  Candice en Marijn leven zich uit in een offroad buggy: "Ik vind het wel tof als een man een beetje pit heeft"

Geld