Aangeboden door
Gesponsorde inhoud
'Gesponsord' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder en geproduceerd door de commerciële afdeling van DPG Media. De journalisten van HLN zijn hier niet bij betrokken.

Thuis door ziekte of ongeval? Dit zijn de gevolgen voor jouw inkomen!

Bedienden die ziek worden, hebben in ons land vanaf hun eerste dag ziekteverlof recht op een gewaarborgd loon. Arbeiders zijn nog altijd minder goed af.

6 reacties

 • Alain Van melkebeke

  4 jaar geleden
  Awel Jan dat vind ik ronduit schandalig Denk dat je de verkeerde nationaliteit hebt nl Belg
 • jan verstrepen

  4 jaar geleden
  Ik als ambtenaar ben na 22 jaar werken op pensioen gezet wegens een ongeneeslijke ziekte en moet het maandelijks stellen met 720 euro.
 • Cooks Roy

  4 jaar geleden
  Je kunt beter Mohamed heten en als "vluchteling" hier binnenvallen. Inkomsten en in de meeste gevallen logies verzekerd en je hoeft er zelfs niets voor te doen. De kleine zelfstandigen moeten hun plan maar trekken. Dát is België.
 • Romain Nolf

  4 jaar geleden
  Ik ben ook altijd zelfstandig geweest, je mag niet ziek worden of een accident tegenkom, enige oplossing is een goede verzekering en ik had vroeger ook een groepsverzekering afgesloten ! En al die vreemde die hier binnen komen hebben geen klop gedaan en krijgen geld ? Werk maar rustig verder arm België .
 • JORIS GUY

  4 jaar geleden
  Sparen,sparen en nog eens sparen

Geld