Het Amerikaanse bedrijf verhindert volgens Test Aankoop dat consumenten generieke inktpatronen zouden gebruiken in hun printer.
Volledig scherm
Het Amerikaanse bedrijf verhindert volgens Test Aankoop dat consumenten generieke inktpatronen zouden gebruiken in hun printer. © AP

Test Aankoop eist dat iedereen met HP-printer 150 euro krijgt van bedrijf

Iedereen die een printer heeft van Hewlett-Packard (HP), moet van het bedrijf 150 euro krijgen per toestel. Dat is het standpunt van verschillende consumentenorganisaties in Europa, waaronder het Belgische Test Aankoop, omdat het Amerikaanse bedrijf volgens hen verhindert dat consumenten generieke inktpatronen zouden gebruiken in hun printer. Ze stuurden het Amerikaanse bedrijf een ingebrekestelling.

108 reacties

 • felix strackx

  2 weken geleden
  In mijn ervaring zijn deze huismerk-inktpatronen waardeloze rommel. De kleuren trekken op niks, ze lekken en ik heb er zelfs al eens een goede printer mee om zeep geholpen. Ik heb mijn lesje wel geleerd: Hier komt niets anders meer in huis dan de originele patronen.
 • Gino Denil

  2 weken geleden
  Met 91 € voor een set cartridges van HP kan je voor minder dan 2 keer die prijs een Epson Ecotank printer kopen met genoeg inkt voor 5000 pagina's.
 • kristel de breucker

  2 weken geleden
  Ik heb ook een HP printer en ik gebruikte eerst de originele cartridges Ben dan overgeschakeld op een huismerk en dit al meer dan 2 jaar nu ik heb nog nooit een probleem gehad met het huismerk tot op heden.
 • Juliette Nijs

  2 weken geleden
  Willy Messiaen: inderdaad, hier ook met mijn tomtom, eerst jaren problemen met het account waardoor updates en nieuwe kaarten steeds lastig was, en als je dan weigert van verder te betalen voor iets wat je niet kan installeren tot ze het account zouden fixen, dan sluiten ze je gewoon dood leuk je simkaart uit waardoor het toestel van 400e zo goed als waardeloos is geworden, terwijl het op zich wel perfect werkte. voor mij nooit geen tomtom meer ookal blijven ze me bestoken met mails voor korting
 • Walter Lippens

  2 weken geleden
  En als dat al zo zou zijn, dan is dat het volste recht van HP. Daar heeft testaankoop zich niet mee te bemoeien.
 1. 106-jarige Valdemar slaat 17 jaar jongere vrouw aan de haak in rusthuis
  Play

  106-jarige Valdemar slaat 17 jaar jongere vrouw aan de haak in rusthuis

 2. Hond houdt toeristen voor de gek
  Play

  Hond houdt toeristen voor de gek

Geld