Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Telenet verhoogt tarieven voor internet, tv en telefonie

ConsumentTelenet trekt op 16 augustus de prijs van een deel van zijn abonnementen voor internet, tv en telefonie op met 1 procent. De betrokken klanten worden de komende weken op de hoogte gebracht, zegt het telecombedrijf.

119 reacties

 • Linda Heintjens

  1 jaar geleden
  Al lang klant bij Telenet. Heb geen tv en geen vaste telefoon , juist internet. Als ik verander van provider zal het voor de kwaliteit zijn, want die wordt alsmaar slechter!
 • Saskia Vandenbroeck

  1 jaar geleden
  Weer een opslag en het is hier in België al zo duur vorige maand hebben ze ons ook op kosten gejaagd met analoge tv te verwijderen indien je tv te oud was moest je nog een andere tv kopen of je heb geen informatie meer maar lonen stijgen niet en heb je een probleem dan moeten ze het altijd aan iemand gaan vragen
 • mich lee

  1 jaar geleden
  Jean Alcan, grapjas. 40 jaar klant bij een bedrijf dat 24 jaar bestaat. Faut-le-faire
 • mich lee

  1 jaar geleden
  Frits Vandenberge, voor internet is Orange evnegod, het is immers hetzelfde netwerk, maar wel goedkoper en echt unlimited internet.
 • mich lee

  1 jaar geleden
  Aantal jaren geledne overgstapt. In de winkel bij het binnenbrengen van de decoder zeiden ze nog vrank 'tot binnekort als je terugkeert'. Al veel geld bespaard en nog geen seconde spijt gehad van mijn overstap.