De tariefverhoging heeft betrekking op de vaste, maandelijkse abonnementskosten van internet, kabeltelevisie, digitale televisie, mobiele en vaste telefonie.
Volledig scherm
De tariefverhoging heeft betrekking op de vaste, maandelijkse abonnementskosten van internet, kabeltelevisie, digitale televisie, mobiele en vaste telefonie. © iStock

Telenet verhoogt prijzen van vaste abonnementen vanaf 25 oktober

Telenet verhoogt vanaf 25 oktober de tarieven van zijn vaste, maandelijkse abonnementen met 1,05 procent. De aanpassing is in lijn met de inflatie, meldt de telecomoperator in een persbericht op zijn website. Klanten worden de komende weken op de hoogte gebracht van de aanpassing.

133 reacties

 • Luc Deboever

  1 jaar geleden
  Wat een klagers allemaal, hebben deze niets anders te doen dan klagen? wat is 1 euro per maand, voor de beste internet provider.
 • Luc Deboever

  1 jaar geleden
  Men mag niet vergeten dat telenet wel de snelste is.
 • Luc Kriegels

  1 jaar geleden
  Ik ben bij orange en betaal voor digitale tv vast internet mobiel internet 15GB en onbeperkt bellen €70/maand
 • Hendrik Lulofs

  1 jaar geleden
  Een en al geldklopperij want ze hebben weer miljoenen nodig om heel veel herhalingen uit te zenden en veel geld nodig om in hun zakken te stoppen H l
 • Noureddin Hamdaoui

  1 jaar geleden
  Ben al 26 j. klant bij Telenet en ben ook een van de 1ste klanten sinds oprichting van Telenet beging j 90.Ik had nooit verwacht dat ik zou overstappen en heb het toch deze maand gedaan.heb er genoeg van service en tarieven Ik ben bij Proximus klant geworden en heb een gelijkaardig Beste internet Abbonement met 2 Digicorders+vaste telefoon+3 gsm abbonementen waar het een verschil maakt van 60,00€ per maand minder betalen dan bij Telenet.je hebt ook nog veel voordelen voor televisie bij proximus.
 1. Je spaarcenten laten renderen? Zo begin je met dividend beleggen
  Spaargids.be

  Je spaarcen­ten laten renderen? Zo begin je met dividend beleggen

  Dividend beleggen geniet in de huidige tijden van lage spaarrentes veel bijval. De belegger ontvangt – bij gunstige bedrijfsprestaties – door middel van een dividend immers jaarlijks geld, zonder dat hij zijn aandelen ervoor hoeft te verkopen. Er bestaan twee mogelijkheden om te beleggen in aandelen en beleggingsfondsen die dividend uitkeren: hoog dividendrendement en hoge dividendgroei. Spaargids.be duidt het verschil.
 2. Test Aankoop waarschuwt voor onnodig gebruik multivitaminen bij kinderen: "Duur en soms te hoge doseringen”
  8

  Test Aankoop waarschuwt voor onnodig gebruik multivita­mi­nen bij kinderen: "Duur en soms te hoge doseringen”

  Voor kinderen tot zes jaar wordt een dagelijkse dosis vitamine D aanbevolen, maar zowel bij apotheken als supermarkten gaan ook multivitamineproducten voor kinderen vlot over de toonbank. Volgens een analyse van Test Aankoop zijn die echter gemiddeld vier keer zo duur. Ook kennen sommige producten voor kinderen te hoge doseringen, bijvoorbeeld in het geval van vitamine A en D.
 1. Herfstweer op komst: voorspelt dit ook een hogere energiefactuur?
  Energie

  Herfstweer op komst: voorspelt dit ook een hogere energiefac­tuur?

  De herfst staat voor de deur, hoewel daar aan het begin van de maand helemaal niets van te merken was. De huidige temperaturen zitten minstens zo goed als tijdens de zomer, maar toch zal het niet lang duren voor het echte jassenweer zich opnieuw aankondigt. Zal dit automatisch ook zijn stempel drukken op je energierekening? Mijnenergie.be pluist het uit en verklapt hoe je extra stroomkosten tijdens de koude seizoenen kan vermijden.

Geld