De tariefverhoging heeft betrekking op de vaste, maandelijkse abonnementskosten van internet, kabeltelevisie, digitale televisie, mobiele en vaste telefonie.
Volledig scherm
De tariefverhoging heeft betrekking op de vaste, maandelijkse abonnementskosten van internet, kabeltelevisie, digitale televisie, mobiele en vaste telefonie. © iStock

Telenet verhoogt prijzen van vaste abonnementen vanaf 25 oktober

Telenet verhoogt vanaf 25 oktober de tarieven van zijn vaste, maandelijkse abonnementen met 1,05 procent. De aanpassing is in lijn met de inflatie, meldt de telecomoperator in een persbericht op zijn website. Klanten worden de komende weken op de hoogte gebracht van de aanpassing.

133 reacties

 • Luc Deboever

  2 jaar geleden
  Wat een klagers allemaal, hebben deze niets anders te doen dan klagen? wat is 1 euro per maand, voor de beste internet provider.
 • Luc Deboever

  2 jaar geleden
  Men mag niet vergeten dat telenet wel de snelste is.
 • Luc Kriegels

  2 jaar geleden
  Ik ben bij orange en betaal voor digitale tv vast internet mobiel internet 15GB en onbeperkt bellen €70/maand
 • Hendrik Lulofs

  2 jaar geleden
  Een en al geldklopperij want ze hebben weer miljoenen nodig om heel veel herhalingen uit te zenden en veel geld nodig om in hun zakken te stoppen H l
 • Noureddin Hamdaoui

  2 jaar geleden
  Ben al 26 j. klant bij Telenet en ben ook een van de 1ste klanten sinds oprichting van Telenet beging j 90.Ik had nooit verwacht dat ik zou overstappen en heb het toch deze maand gedaan.heb er genoeg van service en tarieven Ik ben bij Proximus klant geworden en heb een gelijkaardig Beste internet Abbonement met 2 Digicorders+vaste telefoon+3 gsm abbonementen waar het een verschil maakt van 60,00€ per maand minder betalen dan bij Telenet.je hebt ook nog veel voordelen voor televisie bij proximus.