Telenet-topman John Porter (foto) reageert verbolgen op het plan van Alexander De Croo (Open Vld) om een extra concurrent te introduceren op de mobiele markt. Volgens Porter is een vierde grote speler "bijna nergens ter wereld economisch leefbaar, zelfs niet in de VS, een land met 330 miljoen klanten"
Volledig scherm
Telenet-topman John Porter (foto) reageert verbolgen op het plan van Alexander De Croo (Open Vld) om een extra concurrent te introduceren op de mobiele markt. Volgens Porter is een vierde grote speler "bijna nergens ter wereld economisch leefbaar, zelfs niet in de VS, een land met 330 miljoen klanten" © BELGA

Telenet gaat frontaal in tegen De Croo en verhoogt prijzen

"Onbegrijpelijk." Telenet-topman John Porter reageert verbolgen op het plan van Alexander De Croo (Open Vld) om een extra concurrent te introduceren op de mobiele markt. Zo hoopt de telecomminister de prijzen te verlagen. De Mechelse operator gaat lijnrecht in tegen dat voorstel en verhóógt de tarieven vanaf 23 juli.

411 reacties

 • Timmie Smet

  4 jaar geleden
  Met z'n allen krijgen we Decroo makkelijk op de knieën!
 • Sofie Bemelmans

  4 jaar geleden
  Ik kijk Tv via satelliet...ook nog nooit een onderbreking gehad in 25 jaar tijd! EN ik kijk gratis naar 6000 zenders
 • fanny steylaerts

  4 jaar geleden
  Telenet heeft zijn eigen doodvonnis getekend. Frustratie bijbde klanten: nig meer betalen voor een slechte service. Vele klanten haken af, proximus en orange wrijven genoegdoend in hun pollen.
 • Pol Fieremans

  4 jaar geleden
  bye bye telenet, het is genoeg geweest !
 • Jan Van Dijck

  4 jaar geleden
  Sinds ik klant ben bij telenet hebben mijn diensten zoals digitale tv en internet nog nooit goed gewerkt en ze vinden nooit het probleem. Maar ik moet wel netjes alle maanden betalen en nu gaan ze nog meer vragen , ja hé mij niet gezien hoor . Ze verdienen miljarden en dan zijn ze nog niet content en dat allemaal op de kap van de kleine burger