Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Telenet beveiligt modems tegen hackers, maar alleen voor klanten die extra betalen

ConsumentTelenet zal voortaan beveiligingssoftware op de Telenet-modem zetten om slimme toestellen in huis te beschermen tegen hackers. Daarvoor moeten klanten wel extra betalen. Het nieuwe beveiligingspakket kost 4,99 euro per maand.

75 reacties

 • Yvan Lissens

  3 jaar geleden
  Waarom is het zo uitzonderlijk dat je voor een dienst moet betalen? Tegenwoordig verwacht iedereen alles gratis. Niet iedereen heeft dit nodig, enkel als je slimme apparatuur in huis hebt.
 • Ary Dingemans

  3 jaar geleden
  Je betaald al meer dan bij de concurrenten. Je kan 101 posten op TV pakken en je gebruikt er hop en al 6 tal. En maar pakketten supplement door je strot duwen. Dan betaal ik liever voor een goed virus program.
 • Rita Coomans

  3 jaar geleden
  Ze sturen zelf elke dag SPAM berichten, van je hebt dit gewonnen of dat, ... je maakt kans op 500 euro, ... soms tot 5 op een dag ! En dan zeggen tegen mensen om bij te betalen.!!
 • guy vermeulen

  3 jaar geleden
  Iemand die gang van zaken kent, stopt voor je huis,en neemt je boeleken binnen de halve minuut over ? In de steden gebeurt dit regelmatig .Het is gelijk de autos hacken. Twee keer niks als je het materiaal er voor bezit.
 • Eddy Vermeulen

  3 jaar geleden
  Ben al lang klant bij Telenet, misschien tijd om eens elders te kijken.
 1. Zonnepanelen zónder terugdraaiende teller? Deze magere compensatie biedt het hogere injectietarief
  MijnEnergie

  Zonnepane­len zónder terugdraai­en­de teller? Deze magere compensa­tie biedt het hogere injectieta­rief

  De energieprijzen gaan nog steeds door het dak. Het effect op eigenaars van zonnepanelen is tweeledig. Wie nog een terugdraaiende teller heeft, weet dat een zonnige lente en zomer de impact kunnen reduceren of zelfs helemaal wegnemen. Prosumenten met een digitale meter moeten het daarentegen hebben van het injectietarief. Krijgen zij nu ook meer voor de stroom die ze produceren? En compenseert dat de hogere verbruiksfactuur op grauwe dagen? Mijnenergie.be rekent het uit.
 2. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
  Jobat

  Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

  Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.
 1. Meer dan 1.000 ongevallen met een e-step vorig jaar: deze verzekeringen dekken je in
  Spaargids.be

  Meer dan 1.000 ongevallen met een e-step vorig jaar: deze verzekerin­gen dekken je in

  De e-step is haast niet meer uit het stadsbeeld weg te denken. Hoewel de wendbare tweewielers bijdragen tot de mobiliteit, brengen ze ook bepaalde risico’s met zich mee. Vorig jaar werden er meer dan 1.000 ongevallen met een e-step geregistreerd. Verkeersinstituut Vias denkt dat het reële aantal zelfs hoger ligt. Spaargids.be zoekt uit welke verzekeringen je bij een ongeval met een elektrische step kan aanspreken.
 2. “Je kan een sauna niet aansluiten op het gewone stopcontact”: experts geven advies voor je eigen sauna in huis
  PREMIUM

  “Je kan een sauna niet aansluiten op het gewone stopcon­tact”: experts geven advies voor je eigen sauna in huis

  Het moet heerlijk zijn, een eigen sauna in de tuin of in je huis. Maar hoeveel kost zo'n privéwellnessje? Vraagt het veel onderhoud? En hoe maak je er optimaal gebruik van? Fabrikanten Jan Allaert van Belle et Moi en Katrien Verhaeghe van Verhaeghe Chalet en Sauna geven advies. “Tussen twee sessies moet je minstens even lang rusten als je eerste saunabeurt geduurd heeft.”