Volledig scherm
© Maxime Petit

Supermarkten passen openingsuren aan in eindejaarsperiode om drukte te vermijden

Traditioneel passen de supermarkten in ons land hun openingsuren aan tijdens de eindejaarsperiode. Op kerst- en oudejaarsavond gaan de winkels vroeger dicht, maar heel wat ketens openen die dagen ook vroeger de deuren. Op die manier kan de drukte wat gespreid worden en verloopt de rush op boodschappen iets veiliger. 

14 reacties

 • Tim Peeters

  1 maand geleden
  het wordt een super rustig kerstfeest geen overdaad of dure presentjes.gewoon rust. en de hypocrisie van oud en nieuw mis ik voor geen meter.zelf wat lezen wandelen fotograferen fietsen meer moet dat niet zijn. van een werknemer die  elke dag  buiten in hondenweer werkt en ook geen dag coronaverlof heeft genoten.laat mensen enkel op bestelling winkelen.op internet bestellen laten klaarzetten en online afrekenen of laten thuisbezorgen. er zijn genoeg tijdelijk werklozen die kunnen helpen .
 • Patrick Kelchtermans

  2 maanden geleden
  Wij bestellen eten en laten het leveren. Met kerst en met oudjaar. 24 en 25 december en 30 en 31 december zijn al jaren de enige 4 dagen dat ik geen poot zet in om het even welke supermarkt. Succes aan het personeel, want leuk kan het niet zijn om met die dagen en in deze omstandigheden te moeten werken.
 • Marc Devos

  2 maanden geleden
  De werknemers van de supermarkten hebben de voorbije maanden keihard gewerkt en veel meer risico genomen dan iemand die van thuis uit mocht/kon werken. De lonen in de voeding zijn ook niet van de allerhoogste, deze mensen hebben ook een privé leven en hebben ook recht op vrije tijd, zeker nu met Corona. Dus niet NOG meer flexibiliteit eisen van deze werknemers, ik meen te mogen stellen dat ze hun duit in het zakje reeds gedaan hebben. 
 • nicole desseyn

  2 maanden geleden
  Geen familie feest geen kerstinkopen zo simpel is dat wel een dikke duim aan het personeel die dan moet werken die mensen worden maar weinig vernoemd 
 • Franky Schoonvliet

  2 maanden geleden
  Is gewoon een commercieel opgeblazen feest niks meer niks minder.
 1. Nieuwe tariefregeling voor energie: het effect op uw factuur onder de loep
  Energie

  Nieuwe tariefrege­ling voor energie: het effect op uw factuur onder de loep

  Het Grondwettelijk Hof heeft de regeling rond de terugdraaiende teller voor eigenaars van zonnepanelen vernietigd. Dat laat prosumenten (consumenten die zelf een deel van hun energie opwekken) niet onberoerd. Ze zien hun energiefactuur grondig door elkaar geschud en vrezen een pak meer te betalen. Maar klopt die vrees wel? Mijnenergie.be probeert met een aantal simulaties duidelijkheid te scheppen in wat het concreet allemaal betekent voor uw portemonnee.
 2. Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeelde (van 150 tot 650 euro)
  Multimedia

  Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeel­de (van 150 tot 650 euro)

  Er verschenen in eerste twee maanden van 2021 vooral budgettoestellen, in afwachting van de grote golf aan nieuwe high-end smartphones die dit voorjaar weer zal uitkomen. Het is dus de vraag of dit een goed moment is om een nieuwe telefoon te kopen, maar je kunt wel je voordeel doen met een model van vorig jaar tegen een lagere prijs. Onze techredacteur tipt de toestellen die de beste reviews kregen, in stijgende volgorde van prijs.
 1. Supermarkten pakken nu al uit met grote promoties voor de feestdagen: waar doe je de beste koopjes? En zijn ze wel zo voordelig?
  PREMIUM

  Supermark­ten pakken nu al uit met grote promoties voor de feestdagen: waar doe je de beste koopjes? En zijn ze wel zo voordelig?

  Het wordt een kerstfeest met onze bubbel, en daar spelen de supermarkten nu al gretig op in: met kleine porties, vroege promoties en maatregelen om het toch allemaal veilig te houden voor de consument. Waar lopen momenteel de mooiste acties? En wacht je eigenlijk niet beter tot de feestdagen om nog grotere kortingen te scoren? Retailspecialist Gino Van Ossel geeft advies.
 1. Scheer mee met wingsuits over meest beruchte skipiste ter wereld
  Play
  skiën

  Scheer mee met wingsuits over meest beruchte skipiste ter wereld

 2. Politie maakt einde aan achtervolging met dit gewaagde maar efficiënte manoeuvre
  Play

  Politie maakt einde aan achtervol­ging met dit gewaagde maar efficiënte manoeuvre

Geld