Volledig scherm
PREMIUM
© Getty Images, rv

Supermarkten pakken nu al uit met grote promoties voor de feestdagen: waar doe je de beste koopjes? En zijn ze wel zo voordelig?

Het wordt een kerstfeest met onze bubbel, en daar spelen de supermarkten nu al gretig op in: met kleine porties, vroege promoties en maatregelen om het toch allemaal veilig te houden voor de consument. Waar lopen momenteel de mooiste acties? En wacht je eigenlijk niet beter tot de feestdagen om nog grotere kortingen te scoren? Retailspecialist Gino Van Ossel geeft advies. 

4 reacties

 • Jan hertogs

  3 maanden geleden
  Vreemd...ik zie het net andersom vooral bij Delhaize! alles is daar 15% duurder geworden het laatste jaar
 • nicole desseyn

  3 maanden geleden
  Prijze schieten hier voor alles de hoogte in niet meer normaal goed uitkijken is de boodschap maar ik ga toch niet naar Frankrijk of Nederland al wonen we niet ver van beide grenzen ik koop lokaal en steun onze handelaren in de kleinere winkels zijn de prijzen lager dan in de grote ketens en veel versere produkten
 • willems michel

  3 maanden geleden
  Fiorenzo, de plaatselijke handelaars danken u. Als u niet verder kijkt dan uw neus lang is, mag u gerust met uw diesel Nederland en Duitsland gaan bezoedelen. Alsof alloe producten 30 tot 40 % goedkoper zijn.
 • Fiorenzo Palmieri

  3 maanden geleden
  Gewoon naar Nederland en Duitsland gaan daar zijn de prijzen het ganze jaar 30 tot 40 procent lager. Ik ga wekelijks al jaren. Waarom kan het daar en hier niet vraag ik mij dikwijls af. Mijn diesel haal ik er zo uit .
 1. Supermarkten bereiden zich voor op extra eindejaarsdrukte

  Supermark­ten bereiden zich voor op extra eindejaars­druk­te

  Verschillende supermarktketens in ons land verwachten dit jaar een extra drukke eindejaarsperiode, aangezien naar alle verwachting meer mensen de feestdagen thuis zullen vieren. Aan de hand van promotiecampagnes willen ze hun klanten aansporen om nu al houdbare producten, zoals champagne, wijn en andere feestdranken aan te kopen. Wie dat kan, wordt ook aangeraden om zijn of haar boodschappen online te bestellen. “We willen in de eerste plaats de gezondheid en de veiligheid van onze klanten en het personeel garanderen, en we hopen iedereen de kans te geven op een relatief normale manier boodschappen te kunnen doen", klinkt het bij Delhaize.
 1. Gigantische ijsberg van 1.270 km² scheurt af van Antarctica
  Play

  Giganti­sche ijsberg van 1.270 km² scheurt af van Antarctica

 2. Vrienden vormen menselijke ketting om hond te redden
  Play

  Vrienden vormen menselijke ketting om hond te redden

Geld