Volledig scherm
PREMIUM
© Pieter-Jan Vanstockstraeten / Photonews

Sterrenchef Luc Bellings keurt pannenkoeken aan de kust: “10 op 10, dit is een omweg waard”

Meer Belgen dan ooit zullen deze zomer naar de kust afzakken. Maar is ook de kusthoreca klaar voor de verwachte overrompeling? Sterrenchef Luc Bellings en redacteur Stefan Vanderstraeten zoeken het uit. Zeven zaterdagen, vijfendertig restaurants, zeven oerklassieke gerechten. Vandaag op het menu: pannenkoeken met suiker.

  1. Onderzoek Test Aankoop: het beste rundvlees koop je bij de slager, biovlees is niet per se gezonder

    Onderzoek Test Aankoop: het beste rundvlees koop je bij de slager, biovlees is niet per se gezonder

    Wil je de beste kwaliteit van rundvlees? Dan ga je het best naar de zelfstandige slager. Dat blijkt dinsdag uit een onderzoek van consumentenorganisatie Test Aankoop, na analyse van 39 stalen vlees afkomstig van zowel lokale slagers als supermarkten. De steak van bij de lokale beenhouwer scoort beter naar zowel smaak als kwaliteit toe. Opvallend: biologisch vlees is niet per se lekkerder en gezonder, maar kent dan weer andere voordelen.

Geld