Coca-Cola
Volledig scherm
© Coca-Cola

Spuitwater met alcohol: Coca-Cola komt met nieuw drankje naar België

Coca-Cola lanceert een hard seltzer op de Belgische markt: bruiswater met alcohol en een smaakje. De hippe drankjes zijn immens populair in de VS. Bij verslavingsexperten gaan de alarmbellen af.

12 reacties

 • Wannes Van De Velde

  1 maand geleden
  Wordt gedronken in een mix met gin,jenever en whisky.
 • Bart Timperman

  1 maand geleden
  Alcohol en tabak zijn beide gedoogde harddrugs in de samenleving maar terwijl tabak wel grondig aangepakt word, zelfs 2€ gestegen is in een maand tijd, een pintje maar 10 cent word alcohol nog meer verspreid en gepromoot. Minderjarigen mogen nog steeds alcohol kopen, bij alcoholproducten moet geen enkele waarschuwing staan terwijl het meer kankers kan veroorzaken dan tabak (120 tegen 80) en buiten de vele gezondheidsproblemen veel meer sociale problemen veroorzaken dan tabak.
 • Joris Vervloet

  1 maand geleden
  Nog meer alcohol... Hoe anders best de bevolking sussen terwijl hun portemonnee leeg rooft. Men moest zich maar eens bewust worden van het echte onrecht hier (mensen die nieuwe regeltjes verzinnen om toch nog maar meer geld dan nodig binnen te graaien).
 • Fred Kijzer

  1 maand geleden
  Coca Cola (en alle andere alcohol merken) moeten verplicht worden, net zoals bij tabak, om afschrikwekkende foto’s op hun verpakking te plaatsen. Dit is nu eens echt een product om jonge mensen in de alcoholval te lokken. Ik kan me niet voorstellen dat leidinggevenden bij Coca Cola nog rustig slapen met het beeld van verslaafde jongeren in hun achterhoofd.
 • Danny Janssens

  1 maand geleden
  Bestaat al onder de naam Hïvy is niks nieuws en is bovendien gewoon niet te zuipen. Inderdaad gewoon verbieden voor minderjarigen, maar wat maakt het eigenlijk uit in dit land, jongeren vinden toch een andere manier om zich alsnog in de prak te zuipen.

Geld