Van alle spaarrekeningen die in ons land worden aangeboden, bracht die van CKV dit jaar het meeste op voor ‘slapend’ spaargeld.
Volledig scherm
Van alle spaarrekeningen die in ons land worden aangeboden, bracht die van CKV dit jaar het meeste op voor ‘slapend’ spaargeld. © Shutterstock

Spaarrekening bij kleine West-Vlaamse bank brengt zes maal meer op dan klassiek spaarboekje

SparenDe ‘Spaarrekening van het Jaar’, die door de vergelijkingssite Spaargids.be wordt uitgereikt, gaat dit jaar naar de kleine West-Vlaamse bank CKV. Haar rekening bracht zesmaal meer rente op dan een klassiek spaarboekje. 

18 reacties

 • Fred Fourgon

  2 jaar geleden
  Tegenwoordig moet ge héél alert blijven als ge uw geld op de bank hebt. Het zou wel eens kunnen dat het "plots weg" is. Vooral oppassen met de kleine banken en zakenkantoren. Het is niet de eerste keer dat die lui met de noorderzon vertrokken zijn. Met uw geld uiteraard.
 • Jean Lazoore

  2 jaar geleden
  Best dat we niet weten hoeveel van die grote banken eraan toe zijn en wat als er iets mis loopt ?
 • Anoniem

  2 jaar geleden
  Niets wordt geschreven hoeveel mensen deze bank reeds via leningen of hypotheken deze in een nog grotere miserie hebben gestort waar ze zich reeds in bevonden
 • Raph Janssens

  2 jaar geleden
  Eigenlijk zijn dit beschamende bedragen!! Banken zijn baas over ons eigen zuurverdiende centen! Iedereen zou alles van de bank moeten afhalen en thuis in een safe leggen eens zien hoe ze dan zouden reageren !
 • marc mortier

  2 jaar geleden
  Het is merkwaardig dat de politici met geen woord reppen over de ca 8 mrd € die "verdampt" van het spaargeld van de bevolking. Dit bedrag in mindering te brengen bij de "verhoging van de koopkracht" !
 1. Suthep is plots toeschouwer van een strijd tussen een bidsprinkhaan en een vogel
  Play

  Suthep is plots toeschou­wer van een strijd tussen een bidsprink­haan en een vogel

 2. Dappere beer klimt in metershoge boom in Pairi Daiza, maar moet dan toch even pauzeren
  Play

  Dappere beer klimt in metershoge boom in Pairi Daiza, maar moet dan toch even pauzeren

Geld