Sodastream
Volledig scherm
Sodastream © HLN & SodaStream

SodaStream stunt met pakket om thuis bier te brouwen en wij geven er meer dan 200 weg

Omdat we niet allemaal naar Rusland kunnen reizen bedacht SodaStream een uniek pakket voor de thuisblijvers: een pakket waarbij je een concentraat moet toevoegen aan bruisend water om je eigen bier te brouwen.

  1. Welke cola smaakt het lekkerst? Wij testen 11 soorten: “Voor de helft van de prijs heb je al een waardige vervanger voor Coca-Cola”
    PREMIUM

    Welke cola smaakt het lekkerst? Wij testen 11 soorten: “Voor de helft van de prijs heb je al een waardige vervanger voor Co­ca-Co­la”

    Elke week onderwerpen we dagdagelijkse producten aan een test. Deze week op het menu? Cola! De Belg is een cola-liefhebber pur sang. Zo kiezen maar liefst 6 op de 10 resoluut voor het zwarte goud, als ze frisdrank drinken. Maar welke cola smaakt nu het lekkerst? Overtreft Coca-Cola de supermarktcola’s? Bartender Bart Mertens, geschoold aan de gerenommeerde European Bartender School in Londen, proefde 11 verschillende cola’s en ging op zoek naar het recept van de perfecte cola. “Sommige smaken even kruidig als Coca-Cola, andere zijn puur water.”

Geld